Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Sajtos-bacönös amerikai kukoricakenyér

Sajtos-bacönös amerikai kukoricakenyér


sajtos baconös amerikai kukoriakenyér recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egyszerű és közkedvelt recept az USA-ból, amit bármikor pillanatok alatt elkészíthetünk és ízesíthetünk kedvünk szerint. Mi most épp baconnel szórtuk meg és a grillrácsaira tettük.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő30 percÖsszesen45 perc
Hozzávalók
 190 g lisztuniverzális
 75 g sárga kukoricadara
 500 ml alacsony zsírtartalmú író
 2 darab tojás
 55 g cukor
 2 teáskanál sütőpor
 450 g sajt
 2 evőkanál bacon vagy univerzális fűszerkeverék
 1 csomag bacon
Elkészítés
1

Melegítsük elő a grillsütő 175 °C fokra. Helyezzünk egy öntöttvas serpenyőt (vagy tepsit) a grillbe az előmelegítéshez.

2

Egy tálban keverjük össze a felvert tojást, az írót, a fűszerkeveréket és a reszelt sajtot.

3

Keverjük csomómentesre a cukor, a sütőpor, a kukoricadara és a liszt hozzáadásával.

4

A öntöttvas serpenyőt vagy tepsit zsírozzuk ki és öntsük bele a sajtos kukoricadara masszát. Vágjunk fel 1-2 csík bacont kockára és szórjuk a tészta tetejére.

5

Grillezzük 25-30 percig, vagy amíg a kukoricadara arany színnel el nem válik a serpenyő széleitől.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Koreai csirkeszárny pácolva, füstölveAz ázsiai konyha előszeretettel nyúl egyik kedvenc grillhúsunkhoz, a csirkeszárnyhoz. Ebben a verzióban egy pácolt, grillezett, majd csípős szószban megforgatott és végül minden földi jóval megszórt szárnyat mutatunk be.
Margherita pizza grillsütőnKövetkezzen egy igazi olasz alapfogás fa pellet grillsütőn, egy kis csavarral. Nyűgözzük le vendégeinket fatüzelésű pizzával egyenesen a kertünkből!
Virsli múmiák – Halloween grill receptHalloweeni külön kiadásunkban a gyerekeknek kedvezünk. A grillsütőn bármikor készülhet nekik is néhány meglepetés recept. Biztosan mosolyogva, boldogan fogják fogyasztani. Következzen a virslis múmiák receptje.

Hozzávalók

Hozzávalók
 190 g lisztuniverzális
 75 g sárga kukoricadara
 500 ml alacsony zsírtartalmú író
 2 darab tojás
 55 g cukor
 2 teáskanál sütőpor
 450 g sajt
 2 evőkanál bacon vagy univerzális fűszerkeverék
 1 csomag bacon

Elkészítés

Elkészítés
1

Melegítsük elő a grillsütő 175 °C fokra. Helyezzünk egy öntöttvas serpenyőt (vagy tepsit) a grillbe az előmelegítéshez.

2

Egy tálban keverjük össze a felvert tojást, az írót, a fűszerkeveréket és a reszelt sajtot.

3

Keverjük csomómentesre a cukor, a sütőpor, a kukoricadara és a liszt hozzáadásával.

4

A öntöttvas serpenyőt vagy tepsit zsírozzuk ki és öntsük bele a sajtos kukoricadara masszát. Vágjunk fel 1-2 csík bacont kockára és szórjuk a tészta tetejére.

5

Grillezzük 25-30 percig, vagy amíg a kukoricadara arany színnel el nem válik a serpenyő széleitől.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Sajtos-bacönös amerikai kukoricakenyér
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66