Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Sült sajtos hot dog

Sült sajtos hot dog


sült sajtos hot-dog recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Szeretitek az olyan recepteket, amelyek pár perc alatt elkészülnek? Ropogós bunda, sajtos virsli, hagymás mártogatós. Egy igazi nyári kaja, akár grillezve vagy a konyhában. Egy biztos! A sült sajtos hot-dog gyerekbarát receptje nálunk még nem okozott csalódást.

Adag4 főre
Előkészítési idő20 percFőzési idő30 percÖsszesen50 perc
Hozzávalók:
 1 csomag Kométa Sajtos Bécsi Virsli
 3 evőkanál Szarvasi Mascarpone
 1 doboz natúr joghurt
 1 evőkanál ek olívaolaj
 1 evőkanál mustár
 só, bors
 1 gerezd fokhagyma
 5 szál újhagyma
 1 l étolaj
 2 bögre liszt
 1 evőkanál sütőpor
 1,50 bögre tej
 2 darab tojás
 grillpálcika
Elkészítés
1

Tészta:
A száraz anyagokkal kezdve egy magas falú tálba öntsetek kettő bögre lisztet. Ezután jöhet 1 ek só, bors és sütőpor. Ezeket mind mixeljétek el a liszttel és öntesetek hozzá másfél bögre tejet két egész tojás kíséretében. Csomómentesre keverjétek össze, amíg enyhén folyós, tapadós tészta állagot kaptok. Ha követitek a mennyiséget biztosan sikerül elsőre, de ha nem így lenne, ne izguljatok! Nyugodtan játszhattok kevés tejjel vagy liszttel, hogy elérjétek a kívánt textúrát.

2

Dip:
Egy mártogatós tálba rakjatok 3 ek mascarponét és egy pohár natúr joghurtot. A finomra darabolt újhagyma és fokhagyma előtt kerüljön hozzá még 1 ek olívaolaj, mustár és só, bors ízlés szerint. Jól keverjétek össze és készen is áll a mártogatós a sült hot-dogok érkezésére.

3

Virsli:
Habár a virsliket egyenesen csomagból is bundázhatnátok, én mindenképp ajánlom, hogy kapjon pár perc hőkezelést, főleg ha grill közben vagytok, mivel az olajban való sütés során, nem biztos, hogy a virslink is megfelelően átsül. Roppanós sajtos Kométa virslit használtunk, hogy igazán megdobja az élvezetet amikor beleharapunk a sült hot-dogba. Nincs más dolgotok, mint grill pálcikára tűzni őket és átforgatni a rácson pár percig.

4

Összerakás:
A virsliket enyhén lisztezzétek meg és mártsátok a tésztába, úgy, hogy teljesen befedje a virsliket.
Forró olajban süssétek ki.
Csöpögtessétek le a kész rudakat és a mártogatós társaságában már fogyaszthatjátok is!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Töltött burger: sajt, bacon, chiliA klasszikus sajtos-bacon burger haladó verziója, amikor már töltött húst sütünk az okosgrillen, majd egész héten bezsebeljük érte a szebbnél szebb dícsérő bókokat.
Teriyaki csirkeszárnyEnyhén édes-sós egy kis fa füsttel tovább fűszerezve. Ezek a ragacsos Teriyaki szárnyak mindig nagy sikert aratnak. USA-ban focimeccs nézés közben a legnépszerűbbek.
Texas stílusú marhaszegyA texasi BBQ főszereplője a hús. A szósz csak a lehető legkevesebb mellette. A füstölt Texas stílusú marhaszegy ebben a minimalista felfogásban készül, hogy a húsos íz és a textúra ragyoghasson. A végeredmény gazdag, puha és tele természetes ízekkel. Ez a recept megéri az idejét.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 1 csomag Kométa Sajtos Bécsi Virsli
 3 evőkanál Szarvasi Mascarpone
 1 doboz natúr joghurt
 1 evőkanál ek olívaolaj
 1 evőkanál mustár
 só, bors
 1 gerezd fokhagyma
 5 szál újhagyma
 1 l étolaj
 2 bögre liszt
 1 evőkanál sütőpor
 1,50 bögre tej
 2 darab tojás
 grillpálcika

Elkészítés

Elkészítés
1

Tészta:
A száraz anyagokkal kezdve egy magas falú tálba öntsetek kettő bögre lisztet. Ezután jöhet 1 ek só, bors és sütőpor. Ezeket mind mixeljétek el a liszttel és öntesetek hozzá másfél bögre tejet két egész tojás kíséretében. Csomómentesre keverjétek össze, amíg enyhén folyós, tapadós tészta állagot kaptok. Ha követitek a mennyiséget biztosan sikerül elsőre, de ha nem így lenne, ne izguljatok! Nyugodtan játszhattok kevés tejjel vagy liszttel, hogy elérjétek a kívánt textúrát.

2

Dip:
Egy mártogatós tálba rakjatok 3 ek mascarponét és egy pohár natúr joghurtot. A finomra darabolt újhagyma és fokhagyma előtt kerüljön hozzá még 1 ek olívaolaj, mustár és só, bors ízlés szerint. Jól keverjétek össze és készen is áll a mártogatós a sült hot-dogok érkezésére.

3

Virsli:
Habár a virsliket egyenesen csomagból is bundázhatnátok, én mindenképp ajánlom, hogy kapjon pár perc hőkezelést, főleg ha grill közben vagytok, mivel az olajban való sütés során, nem biztos, hogy a virslink is megfelelően átsül. Roppanós sajtos Kométa virslit használtunk, hogy igazán megdobja az élvezetet amikor beleharapunk a sült hot-dogba. Nincs más dolgotok, mint grill pálcikára tűzni őket és átforgatni a rácson pár percig.

4

Összerakás:
A virsliket enyhén lisztezzétek meg és mártsátok a tésztába, úgy, hogy teljesen befedje a virsliket.
Forró olajban süssétek ki.
Csöpögtessétek le a kész rudakat és a mártogatós társaságában már fogyaszthatjátok is!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Sült sajtos hot dog
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66