Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Haltepertő, haltöpörtyű Bürgés Tomival

Haltepertő, haltöpörtyű Bürgés Tomival


haltepertő haltöpörtyű recept bürgés tomi okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Bürgés Tomival haltepertőt, haltöpörtyűt készítettünk, ami egy szuper fogás! Ki kell próbálni mindenkinek, aki szereti a halat.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő30 percÖsszesen45 perc
Hozzávalók
 ponty hasalja
 200 ml olaj
 100 g zsemlemorzsa
 100 g liszt
 1 evőkanál paprika
 1 teáskanál bors
 1 teáskanál
 1 fej lilahagyma
Ajánlott kiégészítők
 Öntöttvas edény
Elkészítés
1

A haltepertő elkészítése nagyon egyszerű, mindössze néhány eszközre lesz hozzá szükségünk.

2

A pellet grillsütőt hőmérsékletét állítsuk a legmagasabb °C-ra.

3

Készítsük el a tepertő "bundáját". A zsemlemorzsát és a lisztet keverjük össze, majd borítsuk hozzá a pirospaprikát, borsot és a sót. Szintén alaposan keverjük össze.

4

A pontyot vágjuk csíkokra, majd forgassuk meg a panírba és az időközben már forró olajban süssük ki.

5

Fogyasszuk karikázott lilahagymával és friss ropogós kenyérrel.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grillezett kukorica parmezánnal és fokhagymávalAdjunk ennek a nyári köretnek a sajtos fokhagymás extra ízvilágot. A friss kukoricát fokhagymás vajkeverékbe áztatjuk, puhára grillezzük, majd szájban olvadó parmezánnal és petrezselymes körettel díszítjük.
Pokolian csípős csirkeszárnyTűzoltó készüléket bekészíteni, most egy igazán csípős csirkeszárny következik! Ebben a pokolian csípős receptben szerepet kap csípős fűszer és duplán csípős szósz is.
Grill pizzaEgyszerű és közkedvelt recept az USA-ból, amit bármikor pillanatok alatt elkészíthetünk és ízesíthetünk kedvünk szerint. Mi most épp baconnel szórtuk meg és a grillrácsaira tettük.

Hozzávalók

Hozzávalók
 ponty hasalja
 200 ml olaj
 100 g zsemlemorzsa
 100 g liszt
 1 evőkanál paprika
 1 teáskanál bors
 1 teáskanál
 1 fej lilahagyma
Ajánlott kiégészítők
 Öntöttvas edény

Elkészítés

Elkészítés
1

A haltepertő elkészítése nagyon egyszerű, mindössze néhány eszközre lesz hozzá szükségünk.

2

A pellet grillsütőt hőmérsékletét állítsuk a legmagasabb °C-ra.

3

Készítsük el a tepertő "bundáját". A zsemlemorzsát és a lisztet keverjük össze, majd borítsuk hozzá a pirospaprikát, borsot és a sót. Szintén alaposan keverjük össze.

4

A pontyot vágjuk csíkokra, majd forgassuk meg a panírba és az időközben már forró olajban süssük ki.

5

Fogyasszuk karikázott lilahagymával és friss ropogós kenyérrel.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Haltepertő, haltöpörtyű Bürgés Tomival
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66