Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Sörös grillkolbász sajtszósszal

Sörös grillkolbász sajtszósszal


grillkolbász sörös sajtszósszal recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A grillezés és egy üveg sör szinte kéz a kézben jár és ezzel recepttel csak tovább fokozzuk a kapcsolatot. Sörös grillkolbász következik cheddar sajtszósszal és alaposan megpakolva.

Adag6 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő30 percÖsszesen45 perc
Hozzávalók:
 300 g grillkolbász
 330 ml sör
 1 doboz krémsajt
 200 g reszelt cheddar
 1 teáskanál Cayenne-bors
 1 evőkanál mustár
 1 csomag tortilla chips
 1 csomag jalapeno paprika
 1 csomag koktélparadicsom
 1 csokor újhagyma
 1 fej lilahagyma
Elkészítés
1

A pellet grillsütőt 160-180°C-ra állítva, egy vasedényben süssünk kérget a grillkolbászokra.

2

Ezt követően öntsük nyakon az egészet egy üveg sörrel és némi forralás után süssük tovább pár percig a kolbászokat a grillrácsra kitéve.

3

Neki is egy kezdhetünk a sajtszósznak: Ehhez egy doboz krémsajtot, 200 gramm reszelt cheddart, 1 evőkanál mustárt és egy teáskanál Cayenne-borsot adjunk hozzá a forrásban lévő sörhöz. Főzzük sűrűre és már készen is van.

4

Természetesen többféle körettel is tálalható, ezt a kombinációt mi karikázva, tortilla chips-szel pakoltuk meg rétegezve koktélparadicsommal új és lilahagymával, karikázott jalapenoval paprikával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Sörösdoboz burgerBakancslistás, formabontó burger recepthez érkeztünk: formázott, tölthető marhahús, amibe kockázott cheddar sajt, karamellizált hagyma érkezik bacon köntösben, tetejére jalapenoval. Ez a recept szuper kiegészíthető más töltelékkel is, például gombával és paprikával, tojással és még sok mással!
Teriyaki szárított marhahús, beef jerkyA beef jerky vagy szárított marhahús a tökéletes fehérje, amelyet túrázás vagy meccsnézés közben fogyaszthatunk. Húsos snack füstös, rágós, ami nagyon népszerű és könnyen elkészíthető fa pellet grillsütőn is. Vizet ne felejtsünk el inni utána.
Betyár tarja szeletek – Szoky konyhájaGrill recept videó: Szoky ebben a videóban betyár tarja szeleteket készít kolbászos-hagymás-gombás raguval, majd érkezik rá finom sajt, paradicsom és kakastaréjos szalonna.
Egyben sült BBQ fasírt, vagdaltFasírtot készíteni bbq technikával is rendkívül egyszerű, ráadásul extra finom lesz, hála a füst ínycsiklandozó aromájának. Ez a recept vagdalt és húskenyér néven is népszerű, az USA-ban csak szimplán meatloaf-nak hívják.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 300 g grillkolbász
 330 ml sör
 1 doboz krémsajt
 200 g reszelt cheddar
 1 teáskanál Cayenne-bors
 1 evőkanál mustár
 1 csomag tortilla chips
 1 csomag jalapeno paprika
 1 csomag koktélparadicsom
 1 csokor újhagyma
 1 fej lilahagyma

Elkészítés

Elkészítés
1

A pellet grillsütőt 160-180°C-ra állítva, egy vasedényben süssünk kérget a grillkolbászokra.

2

Ezt követően öntsük nyakon az egészet egy üveg sörrel és némi forralás után süssük tovább pár percig a kolbászokat a grillrácsra kitéve.

3

Neki is egy kezdhetünk a sajtszósznak: Ehhez egy doboz krémsajtot, 200 gramm reszelt cheddart, 1 evőkanál mustárt és egy teáskanál Cayenne-borsot adjunk hozzá a forrásban lévő sörhöz. Főzzük sűrűre és már készen is van.

4

Természetesen többféle körettel is tálalható, ezt a kombinációt mi karikázva, tortilla chips-szel pakoltuk meg rétegezve koktélparadicsommal új és lilahagymával, karikázott jalapenoval paprikával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Sörös grillkolbász sajtszósszal
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66