Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

BBQ kacsamell sütőtökpürével

BBQ kacsamell sütőtökpürével


bbq kacsamell recept sötőtökpüré okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Időigényes, de mégis egyszerűen elkészíthető recepttel érkeztünk az őszi sütőtök és kacsa szezonra: barbecue kacsamell.

Adag4 főre
Előkészítési idő30 percFőzési idő2 óraÖsszesen2 óra 30 perc
Hozzávalók
 2 darab kacsamell
 grillfűszerkeverék
 1 darab sütőtök
 50 g gyömbér
 200 g vaj
 só, bors
Elkészítés
1

Tegyetek a deszkátokra kettő darab kacsamellet, melyeket körülbelül egy centinként irdaljatok be. (a húsba nem szabad belevágni)

2

Ezt követően érkezhet a választott fűszerkeverék és 110 ℃-on süssük másfél órát a fa pellet grillen.
ezekben
A videóban látható fűszerkeverékben összetevői: Pálmacukor, tengeri só, erős fűszerpaprika, tört koriandermag, tört római kömény, vöröshagyma granulátum, fekete fokhagyma por, szárított gyömbér, tört feketebors, őrölt kávé, szárított rozmaring, tört rózsabors.

3

A sütőtököt mindeközben 45 perc alatt 200 ℃-on készítsétek el. Amikor kikerül a sütőből vágjátok fel vegyétek ki a héjából és helyezzétek egy tálba.

4

200 gramm vajat adjatok hozzá, majd villával és botmixerrel pürésítsétek. A végén hozzáadva 50 gramm reszelt gyömbért, valamint sót és borsót ízlés szerint.

5

Egy utolsó keverés, majd rukkola ágyon tálalás és jó étvágyat a műsor támogatója az oszlopok a műsor

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Friss sült sonka mustármártássalSokan azt hiszik, hogy a „sonka” szó füstöltséget jelent, de valójában egy húsvágási típusról van szó. Idén próbáljuk ki, hogy egy friss, nyers, pácolatlan és füstöletlen sonkát készítünk a húsvéti ünnepre - vagy éppen egy különleges vasárnapi vacsorára. A sertés hátsó combjából származó húst nem mindig könnyű frissen megtalálni a boltokban, ezért előfordulhat, hogy meg kell kérnünk a hentesünket, hogy külön rendelje meg. De egy biztos ezek az ízek megérik majd a fáradságot. Ráadásul mivel a fa pellet grillsütőn készítjük el, ez a friss sonka kellemes füstös ízt kap majd. A bőr és a hús íze akkor lesz a legjobb, ha egy-két nappal a főzés előtt besózzuk, ezért érdemes egy kicsit előre tervezni.
Szaftos St. Louis oldalasEzek az édes és savanyú oldalasok, biztosan sok elismerést hoznak majd a következő kerti sütögetésen, próbáljuk ki!
Grillezett céklaAz egyik kedvenc köretünk a sült cékla. Akár vákkumcsomagolt céklát, akár egész céklát használunk mindkettőből nagyon-nagyon finom. Elég csak hozzá kis fűszerezés és már mehet is a grillsütőbe füstölődni.

Hozzávalók

Hozzávalók
 2 darab kacsamell
 grillfűszerkeverék
 1 darab sütőtök
 50 g gyömbér
 200 g vaj
 só, bors

Elkészítés

Elkészítés
1

Tegyetek a deszkátokra kettő darab kacsamellet, melyeket körülbelül egy centinként irdaljatok be. (a húsba nem szabad belevágni)

2

Ezt követően érkezhet a választott fűszerkeverék és 110 ℃-on süssük másfél órát a fa pellet grillen.
ezekben
A videóban látható fűszerkeverékben összetevői: Pálmacukor, tengeri só, erős fűszerpaprika, tört koriandermag, tört római kömény, vöröshagyma granulátum, fekete fokhagyma por, szárított gyömbér, tört feketebors, őrölt kávé, szárított rozmaring, tört rózsabors.

3

A sütőtököt mindeközben 45 perc alatt 200 ℃-on készítsétek el. Amikor kikerül a sütőből vágjátok fel vegyétek ki a héjából és helyezzétek egy tálba.

4

200 gramm vajat adjatok hozzá, majd villával és botmixerrel pürésítsétek. A végén hozzáadva 50 gramm reszelt gyömbért, valamint sót és borsót ízlés szerint.

5

Egy utolsó keverés, majd rukkola ágyon tálalás és jó étvágyat a műsor támogatója az oszlopok a műsor

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
BBQ kacsamell sütőtökpürével
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66