Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Reggeli Okosgrillen: tojás, sajt, bacon SPG-vel

Reggeli Okosgrillen: tojás, sajt, bacon SPG-vel


MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Tojással, baconnel, sajttal, Milestone66 SPG-vel és egy csipet okos füsttel egy király reggeli recept érkezik, bemutatva, hogy fa pellet grillsütőn mennyire egyszerű percek alatt összedobni egy laktató finomságot.

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő20 percÖsszesen30 perc
Hozzávalók
 1 csomag bacon
 10 darab tojás
 250 g sajt
 kecskesajt
 néhány szem koktélparadicsom
Elkészítés
1

Állítsuk be a fa pellet grillsütőnket 210-220°C-ra és kezdjük el sütni a bacon szeleteket.
Nem kell ropogósra megsütni, maradjon ruganyos.

2

A tömb sajtot vágjuk nagyobb kockákra, majd a bacont tekerjük egy-egy kocka köré.

3

Öntött vas serpenyőnket olajozzuk ki, majd állítsuk bele a baconbe tekert sajtkockákat.

4

Üssük bele a tojásokat a serpenyőbe, szórjuk meg SPG fűszerkeverékkel (só, bors, fokhagyma), törjünk rá kecskesajtot és ízlésünknek megfelelően tegyünk bele félbevágott koktélparadicsomot is.

5

Süssük készre a lezárt grillfedél alatt, majd szórjuk meg metélőhagymával vagy újhagymával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grillkolbászos mediterrán raguAz olasz kiruccanásunk alkalmával volt szerencsénk egy igazi olasz kerti konyhában főzni ugyanis a hotelünk tulajdonosa megengedte számunkra, hogy használjuk az étteremnek a kerthelyiségét. Egy esti főzés alkalmával mediterrán ragu készült grillkolbásszal.
Pulled pork nachosItt a foci Európa-Bajnokság és a szurkoláshoz mindig jó valamit ropogtatni, viszont a földimogyorót szerintem már mindenki megunta. Ez a recept nem közvetlenül a meccs előtt készül, cserébe viszont több alkalomra is elég.
Grillezett brokkoliDobjuk fel a brokkolit friss citromlével, fűszernövényekkel és parmezán sajttal, hogy egy frissítő nyári köretet kapjunk. A robusztus fafüst csodálatos ízűvé varázsolja a grillezett zöldségeket.
Focaccia – ropogós és levegősKönnyű, levegős és ropogós focaccia-t is készíthetünk grillen (és persze konyhában is). Hozzá zseniális fokhagymás-chili olaj dukál. Nem diétás, de cserébe pillanatok alatt elfogy.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 csomag bacon
 10 darab tojás
 250 g sajt
 kecskesajt
 néhány szem koktélparadicsom

Elkészítés

Elkészítés
1

Állítsuk be a fa pellet grillsütőnket 210-220°C-ra és kezdjük el sütni a bacon szeleteket.
Nem kell ropogósra megsütni, maradjon ruganyos.

2

A tömb sajtot vágjuk nagyobb kockákra, majd a bacont tekerjük egy-egy kocka köré.

3

Öntött vas serpenyőnket olajozzuk ki, majd állítsuk bele a baconbe tekert sajtkockákat.

4

Üssük bele a tojásokat a serpenyőbe, szórjuk meg SPG fűszerkeverékkel (só, bors, fokhagyma), törjünk rá kecskesajtot és ízlésünknek megfelelően tegyünk bele félbevágott koktélparadicsomot is.

5

Süssük készre a lezárt grillfedél alatt, majd szórjuk meg metélőhagymával vagy újhagymával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Reggeli Okosgrillen: tojás, sajt, bacon SPG-vel
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66