Német grillkolbászos szendvics házi mustárral
A német kolbász elismerésre méltó! Zseniális finomság, szuper szaftos és tökéletesen illik egy jó hot dog kiflibe. De ennyi nem elég, jöhet hozzá házi mustár és persze ezen a vonalon elmaradhatatlan a savanyú káposzta is! A kolbásszal csupa jó dolog történik: füstöljük, grillezzük és bekerül a zsemlébe.
Állítsuk be a fa pellet grillsütőnket 105°C-ra.
Helyezzük a hőmérőszondát az egyik kolbász vastagabb részébe és füstöljük 1 órán keresztül.
Amíg a kolbászok füstölődnek készítsük el a házi mustárt: A mustármagokat fűszerdarálóban, mozsárban őröljük durvára.
Tegyük át egy kis tálba és adjuk hozzá a sört, az almaecetet, a sót és alaposan keverjük össze. Tálalásig tegyük félre. Aggodalomra semmi ok, a mustár kissé folyós lesz.
Vegyük le a kolbászokat a grillről, majd emeljük fel a grillsütő hőmérsékletét egészen 230-260˚C-ra.
Amikor a grillsütő elérte a kívánt hőmérsékletet tegyük vissza a kolbászokat és süssük 5 percen keresztül, vagy amíg a belső hőmérséklet eléri a 70-72 °C-ot.
A kettévágott zsemlékbe tegyük bele kolbászt, a tetejét locsoljuk meg mustárral, majd helyezzünk rá savanyú káposztát.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
- KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
Állítsuk be a fa pellet grillsütőnket 105°C-ra.
Helyezzük a hőmérőszondát az egyik kolbász vastagabb részébe és füstöljük 1 órán keresztül.
Amíg a kolbászok füstölődnek készítsük el a házi mustárt: A mustármagokat fűszerdarálóban, mozsárban őröljük durvára.
Tegyük át egy kis tálba és adjuk hozzá a sört, az almaecetet, a sót és alaposan keverjük össze. Tálalásig tegyük félre. Aggodalomra semmi ok, a mustár kissé folyós lesz.
Vegyük le a kolbászokat a grillről, majd emeljük fel a grillsütő hőmérsékletét egészen 230-260˚C-ra.
Amikor a grillsütő elérte a kívánt hőmérsékletet tegyük vissza a kolbászokat és süssük 5 percen keresztül, vagy amíg a belső hőmérséklet eléri a 70-72 °C-ot.
A kettévágott zsemlékbe tegyük bele kolbászt, a tetejét locsoljuk meg mustárral, majd helyezzünk rá savanyú káposztát.