Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Grillezett Kalbi (koreai marhaborda)

Grillezett Kalbi (koreai marhaborda)


koreai marhaoldalas recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A házi készítésű koreai pác és az almafa füstje teljesen feldobja ezt a marhabordát. Ezek a pácolt oldalasok minden bizonnyal fatüzelésű étel repertoárunk ékszerei lesznek ízükkel és gyors elkészítésükkel.

Adag6 főre
Előkészítési idő20 percFőzési idő10 percÖsszesen30 perc
Hozzávalók
 2,50 kg marhaoldalas
 120 ml szójaszósz
 215 g barna cukor
 120 ml rizsborecet
 3 teáskanál szezámolaj
 2 gerezd fokhagyma
 1 darab egész gyömbérmeghámozva és durvára vágva
 1 darab ázsiai körtemeghámozva és negyedelve
 1 darab vörös thai chilikimagozva és apróra vágva
 szezámmag
 mogyoróhagyma, szeletelve
Ajánlott eszközök:
Elkészítés
1

A pác elkészítéséhez a turmixgépben a bordák kivételével az összes hozzávalót összedolgozzuk, és simára pürésítjük. Ezt a szószt aztán ráöntjük a húsra, lefedjük és egy éjszakáig így pácoljuk a hűtőben.

2

Kapcsoljuk be a pellet grillsütőt és állítsuk be a hőmérsékletét 260℃-ra.

3

Távolítsuk el a bordákat a pácból és öntsük ki a levet. Tegyük a bordákat közvetlenül a grillrácsra és süssük oldalanként 3-5 percen keresztül.

4

Majd vegyük le őket a grillről és szórjuk meg vékonyra szeletelt hagymával vagy szezámmaggal.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Miami csirkeszárnyakEgyedi és ízletes grillezett csirkeszárny receptet mutatunk. Néhány óra pácolás közben szívják magukba a zamatos ízeket ezek a husik, majd a rácson ropogósra sülnek, végül szószba forgatjuk.
Mexikói halas tacoMerüljünk el a tüzes halas tacókban, amik gyorsabban sülnek meg, mint ahogy egy hullám partot ér. A Milestone66 fűszerkeverékkel és csípős chipotle szórással, valamint ropogós káposzta reszelékkel készülnek, ezzel biztosítva, hogy minden falat mennyeien ízes legyen.
Hagyományos karácsonyi amerikai töltött egész pulykaBürgés Tomi barátunk egy nagyon finom karácsonyi bbq receptet készített el - a Zgrills 1100b2 fa pellet grillsütőn -, amit a tengerentúlon élő jóbarátja osztott meg vele . Íme a hagyományos amerikai töltött pulyka receptje.

Hozzávalók

Hozzávalók
 2,50 kg marhaoldalas
 120 ml szójaszósz
 215 g barna cukor
 120 ml rizsborecet
 3 teáskanál szezámolaj
 2 gerezd fokhagyma
 1 darab egész gyömbérmeghámozva és durvára vágva
 1 darab ázsiai körtemeghámozva és negyedelve
 1 darab vörös thai chilikimagozva és apróra vágva
 szezámmag
 mogyoróhagyma, szeletelve
Ajánlott eszközök:

Elkészítés

Elkészítés
1

A pác elkészítéséhez a turmixgépben a bordák kivételével az összes hozzávalót összedolgozzuk, és simára pürésítjük. Ezt a szószt aztán ráöntjük a húsra, lefedjük és egy éjszakáig így pácoljuk a hűtőben.

2

Kapcsoljuk be a pellet grillsütőt és állítsuk be a hőmérsékletét 260℃-ra.

3

Távolítsuk el a bordákat a pácból és öntsük ki a levet. Tegyük a bordákat közvetlenül a grillrácsra és süssük oldalanként 3-5 percen keresztül.

4

Majd vegyük le őket a grillről és szórjuk meg vékonyra szeletelt hagymával vagy szezámmaggal.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Grillezett Kalbi (koreai marhaborda)
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66