A legendás Reuben szendvics
A Reuben szendvics egy észak-amerikai grillezett szendvics, amely sült marhahúsból, svájci sajtból, savanyú káposztából és orosz öntetből áll, rozskenyér szeletek között grillezve. A kóser stílusú csemegeüzletekhez kötődik, de nem kóser, mert húst és sajtot kombinál.
A klasszikus Reuben szendvics tulajdonképpen egy bőséges melegszendvics rengeteg sajttal és marhahússal.
A hozzávalók között találjuk a corn beef-t, ami egy több napig sóban pácolt marhaszegy, amelyet végül lassan megfőznek. Az USA-ban közkedvelt és sok különböző étel szuper hozzávalója.
Melegítsük elő 170-180°C-ra a fa pellet grillsütőt.
Ennél a receptnél érdemes egy vaslapot vagy serpenyőt használnunk.
Készítsük el "orosz öntetet". Keverjük össze a majonézt, a ketchupot, az aprított savanyúságot és a választott fűszerkeveréket.
Mi ehhez a recepthez a Milestone66 Yellow fűszerkeveréket választjuk. Bár főként szárnyashoz ajánljuk, de édessége miatt egyensúlyozni fogja az öntet savanyúságát.
A szendvicshez használjunk rozskenyeret. A szeletek egyik oldalát vajazzuk meg. Ez lesz majd a szendvics külső oldala.
A belső oldalra kerüljön egy réteg öntet, sült marhahús, savanyú káposzta és annyi sajt, ami mindezt befedi. Tetejére kerüljön szintén egy öntettel és vajjal megkent szelet kenyér, mint fedőréteg.
A szendvicset helyezzük át a grillsütőbe, ahol pirítsuk meg a vajas oldalát. Érdemes a grillsütő tetejét lezárni, hogy a szendvicsben lévő sajt megolvadhasson.
Pár perc sütés után fordítsuk meg, hogy a másik vajas oldal is megsüljön és szép kérget kapjon.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
- KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
A klasszikus Reuben szendvics tulajdonképpen egy bőséges melegszendvics rengeteg sajttal és marhahússal.
A hozzávalók között találjuk a corn beef-t, ami egy több napig sóban pácolt marhaszegy, amelyet végül lassan megfőznek. Az USA-ban közkedvelt és sok különböző étel szuper hozzávalója.
Melegítsük elő 170-180°C-ra a fa pellet grillsütőt.
Ennél a receptnél érdemes egy vaslapot vagy serpenyőt használnunk.
Készítsük el "orosz öntetet". Keverjük össze a majonézt, a ketchupot, az aprított savanyúságot és a választott fűszerkeveréket.
Mi ehhez a recepthez a Milestone66 Yellow fűszerkeveréket választjuk. Bár főként szárnyashoz ajánljuk, de édessége miatt egyensúlyozni fogja az öntet savanyúságát.
A szendvicshez használjunk rozskenyeret. A szeletek egyik oldalát vajazzuk meg. Ez lesz majd a szendvics külső oldala.
A belső oldalra kerüljön egy réteg öntet, sült marhahús, savanyú káposzta és annyi sajt, ami mindezt befedi. Tetejére kerüljön szintén egy öntettel és vajjal megkent szelet kenyér, mint fedőréteg.
A szendvicset helyezzük át a grillsütőbe, ahol pirítsuk meg a vajas oldalát. Érdemes a grillsütő tetejét lezárni, hogy a szendvicsben lévő sajt megolvadhasson.
Pár perc sütés után fordítsuk meg, hogy a másik vajas oldal is megsüljön és szép kérget kapjon.