Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Pulykahere tojásos nokedlivel

Pulykahere tojásos nokedlivel


pulykahere tojásos nokedlivel recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egy igazán tökös receptet hoztunk most nektek: pulykahere tojásos nokedlivel. Tápanyagban gazdag alapanyag, egyes kultúrákban afrodiziákumként is vélekednek róla. Egy biztos, a gátlásokat leküzdve érdemes megkóstolni.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő20 percÖsszesen35 perc
Hozzávalók
 250 g pulykahere
 100 g vaj
 3 gerezd fokhagyma
 2 fej vöröshagyma
 1 darab hegyes erős paprika
 só, fekete bors, Cayenne-bors
 nokedli tészta
 2 darab tojás
Eszközök
Elkészítés
1

Kezdjünk bele! A fa pellet grillsütőt állítsuk be kb. 175℃-ra.

2

Első lépésben 100 gramm vajat megolvasztunk, amihez hozzáadjuk az aprított hagymát, fokhagymát és hegyes erős paprikát. Miután a zöldségek pár perc alatt összesültek borítsuk bele a pulykaherét.

3

Egyből fűszerezzük sóval, fekete borssal és Cayenne-borssal és nagyon fontos, hogy max. 5 percen keresztül süss, így krémes lesz a belseje.

4

Az idő leteltével ráöntjük a nokedli tésztát, majd miután elkevertük hozzáöntünk két felvert tojást és összesütjük.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Brie sajttal töltött pulyka burgerTovább fokozzuk a grillen készíthető burgerek ízvilágát, ezzel a brie sajttal töltött pulykaburgerrel. Egy édes-pikáns áfonyás jalapeno lekvár helyezi fel a koronát a szendvicsre, amit paprika és spenót egészít ki.
Grillezett mogyoróvajas csirkeszárnyEz a recept tökéletes példa az ázsiai barbecue fantasztikus világára. A csirkeszárnyakat mogyoróvajjal, szójaszósszal pácolják és a Srirachával fűszerezik. Grillezve, magas hőfokon és gyors készítik el, friss mogyoróval tálalják.
Füstölt sertésburgerNem lehet minden dicsőség kizárólag a marhahamburgereké! A füstölt sertéshúsburger szaftos, puha és tele van a füst hozzáadott ízével. A hamburger füstös íze mellett szerepet kap még a nektarin, jalapeno, avokádó és egy koriander-lime majonéz is.

Hozzávalók

Hozzávalók
 250 g pulykahere
 100 g vaj
 3 gerezd fokhagyma
 2 fej vöröshagyma
 1 darab hegyes erős paprika
 só, fekete bors, Cayenne-bors
 nokedli tészta
 2 darab tojás
Eszközök

Elkészítés

Elkészítés
1

Kezdjünk bele! A fa pellet grillsütőt állítsuk be kb. 175℃-ra.

2

Első lépésben 100 gramm vajat megolvasztunk, amihez hozzáadjuk az aprított hagymát, fokhagymát és hegyes erős paprikát. Miután a zöldségek pár perc alatt összesültek borítsuk bele a pulykaherét.

3

Egyből fűszerezzük sóval, fekete borssal és Cayenne-borssal és nagyon fontos, hogy max. 5 percen keresztül süss, így krémes lesz a belseje.

4

Az idő leteltével ráöntjük a nokedli tésztát, majd miután elkevertük hozzáöntünk két felvert tojást és összesütjük.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Pulykahere tojásos nokedlivel
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66