Baconbe tekert csirkeszárny és comb
Fűszerezzük a kedvenc grillfűszerünkkel a csirkeszárnyakat, majd tekerjük be baconbe és irány a grill. Szuper fingerfood készül, amihez egy kellemes kéksajt mártás is jól passzolhat.
Ezt a receptet szárny mellett, akár csirkecombokkal is elkészíthetjük.
A csirkeszárnyakat helyezzük egy nagyobb tálba és öntsük rá a sört, illetve a pirospaprikát, majd tegyük lefedve 12-24 órára a hűtőbe.
A szárnyakat érdemes többfelé vágni és a porcokat eltávolítani.
Sütés előtt vegyük ki a szárnyakat a sörből, csepegtessük le és szórjuk be a választott csirke-szárnyas grillfűszerrel.
Mi ehhez a recepthez a Milestone66 fűszercsalád Yellow fűszerét ajánljuk, amit kifejezetten szárnyasokhoz terveztünk.
Tekerjük be mindegyik szárnyat egy szelet baconnel. Ha szükséges rögzíthetjük fogpiszkáló segítségével.
A baconbe tekert csirkeszárnyak elkészítéséhez melegítsük fel a fa pellet grillsütőt 200°C-ra és süssük 30 percen keresztül.
A 30 perc letelte utána fordítsuk meg a szárnyakat, és süssük újabb 30 percen keresztül, vagy amíg a bacon ropogós nem lesz, és a csirke teljesen meg nem sül (legalább 74°C maghő).
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
- KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
Ezt a receptet szárny mellett, akár csirkecombokkal is elkészíthetjük.
A csirkeszárnyakat helyezzük egy nagyobb tálba és öntsük rá a sört, illetve a pirospaprikát, majd tegyük lefedve 12-24 órára a hűtőbe.
A szárnyakat érdemes többfelé vágni és a porcokat eltávolítani.
Sütés előtt vegyük ki a szárnyakat a sörből, csepegtessük le és szórjuk be a választott csirke-szárnyas grillfűszerrel.
Mi ehhez a recepthez a Milestone66 fűszercsalád Yellow fűszerét ajánljuk, amit kifejezetten szárnyasokhoz terveztünk.
Tekerjük be mindegyik szárnyat egy szelet baconnel. Ha szükséges rögzíthetjük fogpiszkáló segítségével.
A baconbe tekert csirkeszárnyak elkészítéséhez melegítsük fel a fa pellet grillsütőt 200°C-ra és süssük 30 percen keresztül.
A 30 perc letelte utána fordítsuk meg a szárnyakat, és süssük újabb 30 percen keresztül, vagy amíg a bacon ropogós nem lesz, és a csirke teljesen meg nem sül (legalább 74°C maghő).