Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Baconbe tekert hot dog

Baconbe tekert hot dog


baconbe tekert hot dog recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Tudod mire vágyakozik igazából minden virsli? Egy kis bacon csomagolásra! Ez egyformán jól működik a marha- és sertéshúsból készült virsliknél is. A baconon túl adhatunk hozzá olvasztott sajtot és a többi kedvencünket a tökéletes hot dog élményért.

Adag8 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő15 percÖsszesen30 perc
Hozzávalók:
 12 darab virsli
 12 darab hot dog zsemle
 230 g colby vagy cheddar sajt
 12 szelet bacon
Elkészítés
1

Ha készen állunk a sütésre, állítsuk be a fa pellet grillsütőnket 175°C-ra.

2

Vágódeszkán éles kés segítségével szeleteljük fel a sajtot nyolc hosszú csíkra.

3

A hot dog virsliket hosszában vágjuk be úgy, hogy a sajtot ezekbe vágásokba illeszthessük, majd 1-1 szelet baconnel tekerjük be - minél jobban befedve a virslit. Érdemes fokpiszkálóval rögzíteni a bacont.

4

Helyezzük a baconbe csomagolt virsliket közvetlenül a grillrácsra, zárjuk le a fedőt, és süssük vastagságtól függően 15-20 percen keresztül vagy amíg a sajt megolvad és a bacon láthatóan megpirul.

5

Vegyük ki a hot dogot a grillről. Tegyük a kettévágott zsemlékre és ízlésünknek megfelelően locsoljuk meg ketchuppal, mustárral vagy a kedvenc szószunkkal és helyezzünk rá savanyúságot.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

A tökéletes Cézár salátaKészítsük el a nyár egyik sláger salátáját, a Cézár salátát. A legtöbb helyen (sajnos) valamilyen egyszerű instant öntettel készül, de ebben a videóban az eredeti recept szerint készítjük el az öntetet, amibe még szardella is kerül! A crouton és a csirkemell természetesen pellet grillen készül.
Sajtos-bacönös amerikai kukoricakenyérEgyszerű és közkedvelt recept az USA-ból, amit bármikor pillanatok alatt elkészíthetünk és ízesíthetünk kedvünk szerint. Mi most épp baconnel szórtuk meg és a grillrácsaira tettük.
Mustáros bbq szószA klasszikus ketchupos bbq szószok mellett létezik mustáros verzió is, bár sok helyen ez a recept kissé megosztónak számít. Elmondható, hogy ezt a szószt valaki vagy nagyon szereti vagy nagyon utálja, ezért ki kell próbálni!

Hozzávalók

Hozzávalók:
 12 darab virsli
 12 darab hot dog zsemle
 230 g colby vagy cheddar sajt
 12 szelet bacon

Elkészítés

Elkészítés
1

Ha készen állunk a sütésre, állítsuk be a fa pellet grillsütőnket 175°C-ra.

2

Vágódeszkán éles kés segítségével szeleteljük fel a sajtot nyolc hosszú csíkra.

3

A hot dog virsliket hosszában vágjuk be úgy, hogy a sajtot ezekbe vágásokba illeszthessük, majd 1-1 szelet baconnel tekerjük be - minél jobban befedve a virslit. Érdemes fokpiszkálóval rögzíteni a bacont.

4

Helyezzük a baconbe csomagolt virsliket közvetlenül a grillrácsra, zárjuk le a fedőt, és süssük vastagságtól függően 15-20 percen keresztül vagy amíg a sajt megolvad és a bacon láthatóan megpirul.

5

Vegyük ki a hot dogot a grillről. Tegyük a kettévágott zsemlékre és ízlésünknek megfelelően locsoljuk meg ketchuppal, mustárral vagy a kedvenc szószunkkal és helyezzünk rá savanyúságot.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Baconbe tekert hot dog
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66