Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Baconbe tekert hot dog

Baconbe tekert hot dog


baconbe tekert hot dog recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Tudod mire vágyakozik igazából minden virsli? Egy kis bacon csomagolásra! Ez egyformán jól működik a marha- és sertéshúsból készült virsliknél is. A baconon túl adhatunk hozzá olvasztott sajtot és a többi kedvencünket a tökéletes hot dog élményért.

Adag8 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő15 percÖsszesen30 perc
Hozzávalók:
 12 darab virsli
 12 darab hot dog zsemle
 230 g colby vagy cheddar sajt
 12 szelet bacon
Elkészítés
1

Ha készen állunk a sütésre, állítsuk be a fa pellet grillsütőnket 175°C-ra.

2

Vágódeszkán éles kés segítségével szeleteljük fel a sajtot nyolc hosszú csíkra.

3

A hot dog virsliket hosszában vágjuk be úgy, hogy a sajtot ezekbe vágásokba illeszthessük, majd 1-1 szelet baconnel tekerjük be - minél jobban befedve a virslit. Érdemes fokpiszkálóval rögzíteni a bacont.

4

Helyezzük a baconbe csomagolt virsliket közvetlenül a grillrácsra, zárjuk le a fedőt, és süssük vastagságtól függően 15-20 percen keresztül vagy amíg a sajt megolvad és a bacon láthatóan megpirul.

5

Vegyük ki a hot dogot a grillről. Tegyük a kettévágott zsemlékre és ízlésünknek megfelelően locsoljuk meg ketchuppal, mustárral vagy a kedvenc szószunkkal és helyezzünk rá savanyúságot.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Házi bolti bbq szószHa szeretjük a bolti bbq szósz ízét, akkor készítsük el otthon is, hátha még finomabb is lesz! Ez egy alap bbq recept, biztosan ízleni fog!
A legfinomabb cigánypecsenyeA cigánypecsenye az egyik legtradicionálisabb fogás a magyar konyhában. Igaz erre a receptre is, hogy eredet a homályba vész, és rengeteg egyedi változat él a köztudatban. Sokan készítik mustárral, illetve nélküle, sok helyen pedig tükörtojást sütnek rá. Próbáljátok ki az előre bepácolt, grillen készült verziót is.
CsirkecombnyalókaAmerika egyik kedvenc grill étele a csirkenyalóka vagy másnéven a dobverő. Kis konyhai előkészület után az okosgrillünkön máris elkészülhet ez a finomság.
Füstös oldalas SPG-velEgyszerű, de nagyszerű receptet keresel? Legyen ez az oldalas az új kedvenced. Csak néhány friss hússzeletre, sóra, borsra és fokhagymásra, na és persze egy kis hickory füstre van szükségünk ahhoz, hogy komoly ízélményeket érjünk el.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 12 darab virsli
 12 darab hot dog zsemle
 230 g colby vagy cheddar sajt
 12 szelet bacon

Elkészítés

Elkészítés
1

Ha készen állunk a sütésre, állítsuk be a fa pellet grillsütőnket 175°C-ra.

2

Vágódeszkán éles kés segítségével szeleteljük fel a sajtot nyolc hosszú csíkra.

3

A hot dog virsliket hosszában vágjuk be úgy, hogy a sajtot ezekbe vágásokba illeszthessük, majd 1-1 szelet baconnel tekerjük be - minél jobban befedve a virslit. Érdemes fokpiszkálóval rögzíteni a bacont.

4

Helyezzük a baconbe csomagolt virsliket közvetlenül a grillrácsra, zárjuk le a fedőt, és süssük vastagságtól függően 15-20 percen keresztül vagy amíg a sajt megolvad és a bacon láthatóan megpirul.

5

Vegyük ki a hot dogot a grillről. Tegyük a kettévágott zsemlékre és ízlésünknek megfelelően locsoljuk meg ketchuppal, mustárral vagy a kedvenc szószunkkal és helyezzünk rá savanyúságot.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Baconbe tekert hot dog
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66