Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Baconos sült zöldbab

Baconos sült zöldbab


bacon zöldbab recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ez az egyszerű recept minden étkezést nagyszerűvé varázsolhat. Csak keverjük össze a hozzávalókat, és tegyük őket egy tepsire 20 percre 205℃-on.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő20 percÖsszesen35 perc
Hozzávalók
 700 g zöldbab, végét levágva
 1 csomag baconapróra vágva
 4 evőkanál olívaolaj
 2 gerezd fokhagymaapróra vágva
 1 teáskanál
Elkészítés
1

Állítsuk a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 175℃-ra, és így melegítsük elő, lezárt fedővel 15 percig.

2

Az összes hozzávalót összeszedjük, és egy lapos tepsin vagy más sütőeszközön egyenletesen eloszlatjuk.
Használhatunk grillszőnyeget vagy vaslapot is.

3

Helyezzük közvetlenül a grillrácsra, és körülbelül 20 percig süssük, amíg a bacon ropogós lesz, a bab pedig enyhén megpirul.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Mézes császáros tésztaA most következő kellemes tésztaételt egy isteni finom, grillezett összetevővel bolondítjuk meg, amelyet a meghitt szombat esték, vagy, akár a kiadós partik alkalmával is bátran felszolgálhatunk - mindenkit boldoggá téve vele!
Bárányborda rozmaringos-mustáros mártássalMi lehetne jobb egy bárányborda szeletnél? Hát a dupla bárányborda szelet! Ha darabolva csak egy-egy szeletet találunk, akkor vegyünk egy egész bordát és vágjuk fel magunk. Ha a csontokat nem „franciásították” eleve, akkor ezt saját magunk is megtehetjük úgy, hogy lekaparjuk a csontokról a felesleges zsírt, porcot és húst. Ez a lépés természetesen nem kötelező, de elegánsabb megjelenést kölcsönözhet ételünknek.
Borsos beef jerky, szárított marhahúsA szárított marhahús az íz és a tartósság tökéletes kombinációja. Legyen szó egy hosszú utazásról vagy egy késő esti nasizásról, ez a könnyű, de tápláló csemege mindig jól jön, hogy felélénkítse az ízlelőbimbóidat. Fa pellet grillsütőn készítve a füst további ízélményt biztosít.
A tökéletes BBQ oldalasEzek az oldalasok kétségkívül díjazásra méltóak. Mintha versenyre készülnénk, a sertésbordákat Milestone66 Red és Yellow-val fűszerezzük és füstöljük, majd barna cukor és vaj keverékével leöntjük, becsomagoljuk, és tovább sütjük a tökéletesség érdekében.

Hozzávalók

Hozzávalók
 700 g zöldbab, végét levágva
 1 csomag baconapróra vágva
 4 evőkanál olívaolaj
 2 gerezd fokhagymaapróra vágva
 1 teáskanál

Elkészítés

Elkészítés
1

Állítsuk a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 175℃-ra, és így melegítsük elő, lezárt fedővel 15 percig.

2

Az összes hozzávalót összeszedjük, és egy lapos tepsin vagy más sütőeszközön egyenletesen eloszlatjuk.
Használhatunk grillszőnyeget vagy vaslapot is.

3

Helyezzük közvetlenül a grillrácsra, és körülbelül 20 percig süssük, amíg a bacon ropogós lesz, a bab pedig enyhén megpirul.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Baconos sült zöldbab
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66