Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Barackos lepény (klasszikus egyensúlytészta recept)

Barackos lepény (klasszikus egyensúlytészta recept)


Barackos lepény klasszikus egyensúlytészta recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Nagyon köszönjük ezt a klasszikus egyensúly tésztát, amelyet Csókáné Enyedi Judit osztott meg velünk a BBQ és grill közösség facebook csoportunkban. A tésztát Judit almával, szilvával, meggyel vagy cseresznyével is javasolja elkészíteni, hiszen nagyon finom ezekkel a gyümölcsökkel is. A tetejét megszórhatjuk vaníliás porcukorral vagy fahéjas porcukorral, ízlésünk szerint.

Adag4 főre
Előkészítési idő20 percFőzési idő1 óraÖsszesen1 óra 20 perc
Hozzávalók
 7 darab egész tojás
 300 g porcukor
 300 g margarin vagy vaj
 300 g liszt
 50 ml rum
 30 g vaníliás cukor
 őszibarack konzerv is lehet
Elkészítés
1

A cukrot (robotgéppel) habosra keverjük a vajjal, közben szétválasztjuk a tojásokat.

2

A sárgákat egyenként hozzáadjuk a cukros vajhoz, miközben a gép dolgozik.

3

A tojás fehérjét kemény habbá vertjük, majd a liszttel felváltva - már keverő kanállal - hozzákeverjük a vajas keverékhez.

4

A tésztát sütőpapírral bélelt nagy sütőtepsibe tesszük, és megpakoljuk őszibarackkal (tetszés szerinti mennyiséggel).

5

A fa pellet grillsütőnket előmelegítetjük 175 fokra, majd betesszük a tepsit és 1 óra alatt megsütjük a lepényt.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grillezett mézes-dijoni mustáros csirkemellEgy izgalmas pácolt csirkemell mézes-dijoni mustáros szószban nagyszerű döntés az ünnepi asztalra, de egy normál hétköznapra is. Próbáld ki ezt a könnyű receptet grillsütőben és nyűgözd le vele a családot, barátokat.
Grillezett spárgaEgyszerű zöldséges köret: elkészítéséhez csak szórjuk meg a spárgát SPG fűszerkeverékkel. Az eredmény üdítően zamatos sült spárga fa pellet füsttel.
Pataki máj Cserepes máj – Szoky konyhájaGrill recept videó: Szoky advent alkalmából csirkemájat készített pataki tálban, cserép tálban mindezt persze a pellet grillsütőjén. Mosolyog az áru! Ha egyszerű, de fantasztikus receptre vágysz, készítsd el ezt a receptet.

Hozzávalók

Hozzávalók
 7 darab egész tojás
 300 g porcukor
 300 g margarin vagy vaj
 300 g liszt
 50 ml rum
 30 g vaníliás cukor
 őszibarack konzerv is lehet

Elkészítés

Elkészítés
1

A cukrot (robotgéppel) habosra keverjük a vajjal, közben szétválasztjuk a tojásokat.

2

A sárgákat egyenként hozzáadjuk a cukros vajhoz, miközben a gép dolgozik.

3

A tojás fehérjét kemény habbá vertjük, majd a liszttel felváltva - már keverő kanállal - hozzákeverjük a vajas keverékhez.

4

A tésztát sütőpapírral bélelt nagy sütőtepsibe tesszük, és megpakoljuk őszibarackkal (tetszés szerinti mennyiséggel).

5

A fa pellet grillsütőnket előmelegítetjük 175 fokra, majd betesszük a tepsit és 1 óra alatt megsütjük a lepényt.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Barackos lepény (klasszikus egyensúlytészta recept)
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66