Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Brie sajttal töltött pulyka burger

Brie sajttal töltött pulyka burger


brie sajttal töltött pulyka burger grillrecept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Tovább fokozzuk a grillen készíthető burgerek ízvilágát, ezzel a brie sajttal töltött pulykaburgerrel. Egy édes-pikáns áfonyás jalapeno lekvár helyezi fel a koronát a szendvicsre, amit paprika és spenót egészít ki.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő20 percÖsszesen35 perc
Hozzávalók
 700 g pulykahús darálva
 4 darab burger zsemle
 200 g brie sajt
 2 darab paprika
 spenót
Elkészítés
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőt 190°C-ra és szeleteljük fel kb. 1 centi széles darabokra a brie sajtot.

2

Tegyük a darált pulykahúst egy keverőtálba és keverjük össze a grillfűszerrel, majd készítsünk belőle 100-150 grammos húspogácsakat. Egy gombócnyit hagyjunk meg külön.

3

A burger korongok közepébe alakítsunk ki mélyedést és helyezzük bele a brie sajtot, majd fedjük le a korábban félretette gombócból lecsípett húsból. Formázzuk és ügyeljünk rá, hogy a sajt sehol sem lógjon ki.

4

A húsokat helyezzük az előmelegített grill rácsaira és süssük készre pár perc alatt.

5

A brie sajttal töltött pulyka burger összeállítása: Zsemle alja, áfonyás jalapeno lekvár, húspogácsa, újra egy kis lekvár, spenót levél, paprika és a zsemle teteje.

Jó étvágyat kívánunk!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Baconbe tekert csirkeszárny és combFűszerezzük a kedvenc grillfűszerünkkel a csirkeszárnyakat, majd tekerjük be baconbe és irány a grill. Szuper fingerfood készül, amihez egy kellemes kéksajt mártás is jól passzolhat.
Fűszerezett grilltarjás házi derelye tejszínes spárgávalHoztunk nektek egy derelye receptet, amivel kapcsolatban bátran tehetitek fel a kérdést, hogy normálisak vagytok, derelye grillen?! Nos, ha elkészítitek, akkor meglátjátok, hogy mennyire sokat ad hozzá ehhez a recepthez a grillsütő füstje.
Hot Dog Chicago stílusbanNyugodtan kijelenthetjük, hogy a chicagói hot dognál kevés klasszikusabb típust találunk a étlapon. A savanyúságot nyugodtan cseréld le az ízlésednek megfelelően, illetve a zöld paprikát is helyettesítheted jalapeñoval, ha szeretnéd. Ehhez a recepthez hosszabb típusú virslik használata javasolt.

Hozzávalók

Hozzávalók
 700 g pulykahús darálva
 4 darab burger zsemle
 200 g brie sajt
 2 darab paprika
 spenót

Elkészítés

Elkészítés
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőt 190°C-ra és szeleteljük fel kb. 1 centi széles darabokra a brie sajtot.

2

Tegyük a darált pulykahúst egy keverőtálba és keverjük össze a grillfűszerrel, majd készítsünk belőle 100-150 grammos húspogácsakat. Egy gombócnyit hagyjunk meg külön.

3

A burger korongok közepébe alakítsunk ki mélyedést és helyezzük bele a brie sajtot, majd fedjük le a korábban félretette gombócból lecsípett húsból. Formázzuk és ügyeljünk rá, hogy a sajt sehol sem lógjon ki.

4

A húsokat helyezzük az előmelegített grill rácsaira és süssük készre pár perc alatt.

5

A brie sajttal töltött pulyka burger összeállítása: Zsemle alja, áfonyás jalapeno lekvár, húspogácsa, újra egy kis lekvár, spenót levél, paprika és a zsemle teteje.

Jó étvágyat kívánunk!
Brie sajttal töltött pulyka burger
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66