Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Camembert-bacon burger

Camembert-bacon burger


camembert bacon burger recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Füstölt camembert sajtos, sült baconös burger következik. Gyorsan elkészül, mégis egy kis különleges ízhatást érhetünk el a megszokott alap hamburgerekhez képest.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő25 percÖsszesen40 perc
Hozzávalók
 750 g darált marhahús
 5 darab zsemle
 1 csomag szeletelt bacon
 1 evőkanál olívaolaj
Eszközök
Elkészítés
1

Első körben feltesszük a baconsütő állványra a bacon szeleteket és mehet is a fa pellet grillsütőre kb. 180 ℃-on.

A sütő állvány azért praktikus mert így felfogjuk a lecsöpögő zsírt és felhasználhatjuk egy következő receptnél.

2

A darált husit rakjuk bele egy tálba és egy kis olívaolajat öntsünk bele, majd ízesítjük Milestone66 Red és SPG+ fűszerekkel. Amint ez megvan mehet is a hamburger présbe és formázhatjuk a húspogácsákat.

3

5 darab húspogácsát készítettünk és a camembert sajttal együtt mehetnek is a forró grillrácsra.

4

A burgereket egyszer-egyszer átforgatjuk, majd félbevágott zsemléket is ízlés szerint lepiríthatjuk.

5

A zsemléket kenjük meg barbecue szósszal, helyezzük rá a megsült húst, a camembert sajtot, a bacont és szeletelt csemege uborkát.
Ízlés szerint hagymát, salátát, amit szeretünk szintén mehet rá.

6

Ezt készre sütjük körülbelül egy perc alatt és lehet is tálalni.

7

Mint a videóban is látjátok, pár perc alatt elkészül a katalán gambas, ami egy nagyon friss pikáns ízvilág és előételnek, illetve főételnek is kiválóan alkalmas.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Töltött jalapeno múmiák – Halloween grill receptHalloweeni külön kiadásunkban a gyerekeknek kedvezünk. A grillsütőn bármikor készülhet nekik is néhány meglepetés recept. Biztosan mosolyogva, boldogan fogják fogyasztani. Következzen a töltött jalapeno múmiák recept.
Francesinha, egy portugál szendvics, ha teletömnéd a hasadEz a kalóriadús frankensteini szendvics-szörnyeteg Portugáliából Porto városából származik. Két szelet kenyér között szaftos, pácolt sonkát, füstölt sertés- és chipolata kolbászt és steaket találunk. A helyiek még jó pár garnélával is kiegészítik, miért is ne. A szendvicset ezután olvasztott sajttal bevonják, és sörből és paradicsomból készült szószba merítik. Mindig sült krumplival tálalják, mert a portugálok láthatóan soha nem hallottak a szívbetegségről.
Friss sült sonka mustármártássalSokan azt hiszik, hogy a „sonka” szó füstöltséget jelent, de valójában egy húsvágási típusról van szó. Idén próbáljuk ki, hogy egy friss, nyers, pácolatlan és füstöletlen sonkát készítünk a húsvéti ünnepre - vagy éppen egy különleges vasárnapi vacsorára. A sertés hátsó combjából származó húst nem mindig könnyű frissen megtalálni a boltokban, ezért előfordulhat, hogy meg kell kérnünk a hentesünket, hogy külön rendelje meg. De egy biztos ezek az ízek megérik majd a fáradságot. Ráadásul mivel a fa pellet grillsütőn készítjük el, ez a friss sonka kellemes füstös ízt kap majd. A bőr és a hús íze akkor lesz a legjobb, ha egy-két nappal a főzés előtt besózzuk, ezért érdemes egy kicsit előre tervezni.
Alap BBQ marhaoldalasNagy adagok, merész ízek és első osztályú marhahús. A Milestone66 Black Rub fűszerkeverék és egy fatüzelésű pellet grillsütő minden, amire szükségünk van egy emlékezetes marhaborda elkészítéséhez. Csonttal, vagy felszeletelve tálaljuk, hogy igazán jóllakjon mindenki.

Hozzávalók

Hozzávalók
 750 g darált marhahús
 5 darab zsemle
 1 csomag szeletelt bacon
 1 evőkanál olívaolaj
Eszközök

Elkészítés

Elkészítés
1

Első körben feltesszük a baconsütő állványra a bacon szeleteket és mehet is a fa pellet grillsütőre kb. 180 ℃-on.

A sütő állvány azért praktikus mert így felfogjuk a lecsöpögő zsírt és felhasználhatjuk egy következő receptnél.

2

A darált husit rakjuk bele egy tálba és egy kis olívaolajat öntsünk bele, majd ízesítjük Milestone66 Red és SPG+ fűszerekkel. Amint ez megvan mehet is a hamburger présbe és formázhatjuk a húspogácsákat.

3

5 darab húspogácsát készítettünk és a camembert sajttal együtt mehetnek is a forró grillrácsra.

4

A burgereket egyszer-egyszer átforgatjuk, majd félbevágott zsemléket is ízlés szerint lepiríthatjuk.

5

A zsemléket kenjük meg barbecue szósszal, helyezzük rá a megsült húst, a camembert sajtot, a bacont és szeletelt csemege uborkát.
Ízlés szerint hagymát, salátát, amit szeretünk szintén mehet rá.

6

Ezt készre sütjük körülbelül egy perc alatt és lehet is tálalni.

7

Mint a videóban is látjátok, pár perc alatt elkészül a katalán gambas, ami egy nagyon friss pikáns ízvilág és előételnek, illetve főételnek is kiválóan alkalmas.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Camembert-bacon burger
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66