Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Camembert-bacon burger

Camembert-bacon burger


camembert bacon burger recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Füstölt camembert sajtos, sült baconös burger következik. Gyorsan elkészül, mégis egy kis különleges ízhatást érhetünk el a megszokott alap hamburgerekhez képest.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő25 percÖsszesen40 perc
Hozzávalók
 750 g darált marhahús
 5 darab zsemle
 1 csomag szeletelt bacon
 1 evőkanál olívaolaj
Eszközök
Elkészítés
1

Első körben feltesszük a baconsütő állványra a bacon szeleteket és mehet is a fa pellet grillsütőre kb. 180 ℃-on.

A sütő állvány azért praktikus mert így felfogjuk a lecsöpögő zsírt és felhasználhatjuk egy következő receptnél.

2

A darált husit rakjuk bele egy tálba és egy kis olívaolajat öntsünk bele, majd ízesítjük Milestone66 Red és SPG+ fűszerekkel. Amint ez megvan mehet is a hamburger présbe és formázhatjuk a húspogácsákat.

3

5 darab húspogácsát készítettünk és a camembert sajttal együtt mehetnek is a forró grillrácsra.

4

A burgereket egyszer-egyszer átforgatjuk, majd félbevágott zsemléket is ízlés szerint lepiríthatjuk.

5

A zsemléket kenjük meg barbecue szósszal, helyezzük rá a megsült húst, a camembert sajtot, a bacont és szeletelt csemege uborkát.
Ízlés szerint hagymát, salátát, amit szeretünk szintén mehet rá.

6

Ezt készre sütjük körülbelül egy perc alatt és lehet is tálalni.

7

Mint a videóban is látjátok, pár perc alatt elkészül a katalán gambas, ami egy nagyon friss pikáns ízvilág és előételnek, illetve főételnek is kiválóan alkalmas.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Ünnepi mézeskalács grillsütőbenPellet grillsütőben bármi elkészíthető, akár az ünnepi mézeskalács is. Nézzük is meg, hogy mennyire egyszerű sütit sütni grillsütőben.
Grillezett sárgarépaA látványos megjelenésű füstön sült sárgarépa, ami nagyon finom magában és köretként is. Érdemes zsengém, vékonyabb répától készíteni.
Szárazon pácolt texasi marhaoldalasNe hagyd, hogy egy nagyobb marhaborda megfélemlítsen! Ennek az egyszerű száraz pácnak az elkészítése 20 percet vesz igénybe, és utána elvégzi helyetted az összes nehéz feladatot. Hiszen ezután egyszerűen megfüstöljük a húst 4-5 órán keresztül, majd becsomagoljuk a bordákat alufóliába vagy hentespapírba és tökéletesre sütjük.

Hozzávalók

Hozzávalók
 750 g darált marhahús
 5 darab zsemle
 1 csomag szeletelt bacon
 1 evőkanál olívaolaj
Eszközök

Elkészítés

Elkészítés
1

Első körben feltesszük a baconsütő állványra a bacon szeleteket és mehet is a fa pellet grillsütőre kb. 180 ℃-on.

A sütő állvány azért praktikus mert így felfogjuk a lecsöpögő zsírt és felhasználhatjuk egy következő receptnél.

2

A darált husit rakjuk bele egy tálba és egy kis olívaolajat öntsünk bele, majd ízesítjük Milestone66 Red és SPG+ fűszerekkel. Amint ez megvan mehet is a hamburger présbe és formázhatjuk a húspogácsákat.

3

5 darab húspogácsát készítettünk és a camembert sajttal együtt mehetnek is a forró grillrácsra.

4

A burgereket egyszer-egyszer átforgatjuk, majd félbevágott zsemléket is ízlés szerint lepiríthatjuk.

5

A zsemléket kenjük meg barbecue szósszal, helyezzük rá a megsült húst, a camembert sajtot, a bacont és szeletelt csemege uborkát.
Ízlés szerint hagymát, salátát, amit szeretünk szintén mehet rá.

6

Ezt készre sütjük körülbelül egy perc alatt és lehet is tálalni.

7

Mint a videóban is látjátok, pár perc alatt elkészül a katalán gambas, ami egy nagyon friss pikáns ízvilág és előételnek, illetve főételnek is kiválóan alkalmas.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Camembert-bacon burger
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66