Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Chilis bacon burger

Chilis bacon burger


chilis bacon burger grillrecept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Extra különleges burgert készíthetünk klasszikus ízekkel vegyítve ennek a receptnek a segítségével. Zöldfűszeres salsa, bacon, chili, marhahús, sajt. Egyszerű, nagyszerű!

Adag4 főre
Előkészítési idő30 percFőzési idő15 percÖsszesen45 perc
Hozzávalók
 500 g marhahúsdarálva vagy egyben
 4 darab burger zsemle
 1 csomag baconlegalább 8 szelet
 1 üveg zöld chili
 4 szelet sajtpl. cheddar
 1 evőkanál fűszerkeverék
 130 g salsa verdeolasz zöldfűszeres szósz
Elkészítés
1

Indítsuk el a fa pellet grillsütőt, Okosgrillt. A hőmérséklet legyen 175°C fok.

2

Egy tálban keverjük össze a darált marhahúst a fűszerkeverékkel és a ½ evőkanál aprított (zöld) chilivel. Oszlassuk el négy egyenlő részre és alakítsunk ki korongokat.

3

Egy kisebb tálban keverjük össze a salsa verde-t és további ½ evőkanál chilit. Ha csak kicsit csípősen szeretjük az ételeket , akkor ezt a lépést kihagyhatjuk.

4

Grillezzük a burgereket 8-12 percig, félidőben megfordítva. Fordítás után helyezzük a húsra a szeletelt sajtot.

5

A bucikat (félbevágva) szintén piríthatjuk kellő figyelemmel, nehogy megégjen. A szeletelt bacon is felkerülhet a rácsokra vagy vaslapra.

6

Rakjuk össze az elkészült burgert! A buci alját vékonyan kenjük át a szósszal, tegyük rá a húst, a bacont, majd egy újabb adat szószt. Szem nem marad szárazon!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Velőscsont baconbe tekert kukoricávalEgyik kedvenc előételünket mutatjuk be, ami akár már egy teljes fogásként is helyt áll: velőscsont baconbe tekert kukoricával fa pellet grillen elkészítve.
Töltött jalapeno múmiák – Halloween grill receptHalloweeni külön kiadásunkban a gyerekeknek kedvezünk. A grillsütőn bármikor készülhet nekik is néhány meglepetés recept. Biztosan mosolyogva, boldogan fogják fogyasztani. Következzen a töltött jalapeno múmiák recept.
Grillezett mézes-dijoni mustáros csirkemellEgy izgalmas pácolt csirkemell mézes-dijoni mustáros szószban nagyszerű döntés az ünnepi asztalra, de egy normál hétköznapra is. Próbáld ki ezt a könnyű receptet grillsütőben és nyűgözd le vele a családot, barátokat.

Hozzávalók

Hozzávalók
 500 g marhahúsdarálva vagy egyben
 4 darab burger zsemle
 1 csomag baconlegalább 8 szelet
 1 üveg zöld chili
 4 szelet sajtpl. cheddar
 1 evőkanál fűszerkeverék
 130 g salsa verdeolasz zöldfűszeres szósz

Elkészítés

Elkészítés
1

Indítsuk el a fa pellet grillsütőt, Okosgrillt. A hőmérséklet legyen 175°C fok.

2

Egy tálban keverjük össze a darált marhahúst a fűszerkeverékkel és a ½ evőkanál aprított (zöld) chilivel. Oszlassuk el négy egyenlő részre és alakítsunk ki korongokat.

3

Egy kisebb tálban keverjük össze a salsa verde-t és további ½ evőkanál chilit. Ha csak kicsit csípősen szeretjük az ételeket , akkor ezt a lépést kihagyhatjuk.

4

Grillezzük a burgereket 8-12 percig, félidőben megfordítva. Fordítás után helyezzük a húsra a szeletelt sajtot.

5

A bucikat (félbevágva) szintén piríthatjuk kellő figyelemmel, nehogy megégjen. A szeletelt bacon is felkerülhet a rácsokra vagy vaslapra.

6

Rakjuk össze az elkészült burgert! A buci alját vékonyan kenjük át a szósszal, tegyük rá a húst, a bacont, majd egy újabb adat szószt. Szem nem marad szárazon!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Chilis bacon burger
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66