Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Extra csípős hot dog tál

Extra csípős hot dog tál


debreceni kolbász ragu csípős hot-dog recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egy különleges és roppant egyszerű hot dog tál, amely finom, tápláló, ráadásul személyes kedvencünk is egyben.
TIPP: Gyors és kényelmes megoldás a váratlan összejövetelekre, sőt, akár szimpla vendégvárónak is kitűnő választás, az ízlelőbimbók felcsigázása érdekében.

Adag6 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő45 percÖsszesen1 óra
Hozzávalók:
 1 csomag debreceni
 fél fej fehérhagyma
 só, bors
 3 evőkanál ketchup
 1 teáskanál csípős chili szósz
 1 darab erős paprika
 1 darab pritamin paprika
 1 evőkanál olaj
 1 darab vekni
 3 evőkanál majonéz
 1 csomag rukkola
 1 csomag reszelt sajt
Elkészítés
1

Irdaljuk be alaposan a puszta debreceniket, és tegyük őket sülni az Okosgrillünkre.

2

Ezidő alatt, dinszteljünk üvegesre fél fej, felaprított fehérhagymát és egy egész, apróra vágott sárga pritamin paprikát - egy evőkanál olajon.

3

Ekkora a kolbászok elkészülnek, ezért azokat felkarikázva, máris hozzáadhatjuk a serpenyő tartalmához.

4

A következő lépében 3 evőkanál ketchup-ot, valamint 1 evőkanál csípős chili szószt adunk hozzá az ételhez, egy felkarikázott erős paprika kíséretében.

5

Nem maradhat el az ízlés szerinti só, bors, illetve egy alapos átkeverés. Eközben az ételt lassú lángon rotyogtatjuk.

6

Vágjunk fel srégen egy hosszú veknit, majd kenjük meg majonézzel az összes szeletet. Végül, helyezzük őket az Okosgrillünkre pirulni. A szeletek megfordítását követően, szórjuk meg őket sajttal is.

7

Nincs más hátra, mint az elkészült elemek tetszés szerinti összeállítása és felszolgálása egy méretes fatálon, némi rukkola társaságával kiegészítve.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Füstölt tésztasalátaMost egy kis fatüzelésű ízt adunk ehhez a piknik klasszikushoz. A paradicsom, a friss mozzarella, a paprika és a szalámi mind fa pellet füstölést kapnak, mielőtt egy könnyű, olasz szósz kíséretében a tésztához csatlakoznak.
Louisiana cajun burgerKülönböző konyhák keveredéséből született meg a cajun (kédzsön). Erős, karakteres ízek jellemzik a stílust, amelyben keveredik a francia, spanyol, mediterrán konyhavilág az USA-ba érkező népek szokásaival. Ebben a szellemben készült el ez a rendkívül érdekes burger, amely a cajun konyha központjáról Louisiana-ról neveztünk el.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 1 csomag debreceni
 fél fej fehérhagyma
 só, bors
 3 evőkanál ketchup
 1 teáskanál csípős chili szósz
 1 darab erős paprika
 1 darab pritamin paprika
 1 evőkanál olaj
 1 darab vekni
 3 evőkanál majonéz
 1 csomag rukkola
 1 csomag reszelt sajt

Elkészítés

Elkészítés
1

Irdaljuk be alaposan a puszta debreceniket, és tegyük őket sülni az Okosgrillünkre.

2

Ezidő alatt, dinszteljünk üvegesre fél fej, felaprított fehérhagymát és egy egész, apróra vágott sárga pritamin paprikát - egy evőkanál olajon.

3

Ekkora a kolbászok elkészülnek, ezért azokat felkarikázva, máris hozzáadhatjuk a serpenyő tartalmához.

4

A következő lépében 3 evőkanál ketchup-ot, valamint 1 evőkanál csípős chili szószt adunk hozzá az ételhez, egy felkarikázott erős paprika kíséretében.

5

Nem maradhat el az ízlés szerinti só, bors, illetve egy alapos átkeverés. Eközben az ételt lassú lángon rotyogtatjuk.

6

Vágjunk fel srégen egy hosszú veknit, majd kenjük meg majonézzel az összes szeletet. Végül, helyezzük őket az Okosgrillünkre pirulni. A szeletek megfordítását követően, szórjuk meg őket sajttal is.

7

Nincs más hátra, mint az elkészült elemek tetszés szerinti összeállítása és felszolgálása egy méretes fatálon, némi rukkola társaságával kiegészítve.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Extra csípős hot dog tál
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66