Extra csípős hot dog tál
Egy különleges és roppant egyszerű hot dog tál, amely finom, tápláló, ráadásul személyes kedvencünk is egyben.
TIPP: Gyors és kényelmes megoldás a váratlan összejövetelekre, sőt, akár szimpla vendégvárónak is kitűnő választás, az ízlelőbimbók felcsigázása érdekében.
Irdaljuk be alaposan a puszta debreceniket, és tegyük őket sülni az Okosgrillünkre.
Ezidő alatt, dinszteljünk üvegesre fél fej, felaprított fehérhagymát és egy egész, apróra vágott sárga pritamin paprikát - egy evőkanál olajon.
Ekkora a kolbászok elkészülnek, ezért azokat felkarikázva, máris hozzáadhatjuk a serpenyő tartalmához.
A következő lépében 3 evőkanál ketchup-ot, valamint 1 evőkanál csípős chili szószt adunk hozzá az ételhez, egy felkarikázott erős paprika kíséretében.
Nem maradhat el az ízlés szerinti só, bors, illetve egy alapos átkeverés. Eközben az ételt lassú lángon rotyogtatjuk.
Vágjunk fel srégen egy hosszú veknit, majd kenjük meg majonézzel az összes szeletet. Végül, helyezzük őket az Okosgrillünkre pirulni. A szeletek megfordítását követően, szórjuk meg őket sajttal is.
Nincs más hátra, mint az elkészült elemek tetszés szerinti összeállítása és felszolgálása egy méretes fatálon, némi rukkola társaságával kiegészítve.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
-
KEDVEZMÉNY 5%Opciók választásaGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
-
Kosárba teszemGyorsnézet
-
Kosárba teszemGyorsnézet
-
Kosárba teszemGyorsnézet
-
Kosárba teszemGyorsnézet
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
Irdaljuk be alaposan a puszta debreceniket, és tegyük őket sülni az Okosgrillünkre.
Ezidő alatt, dinszteljünk üvegesre fél fej, felaprított fehérhagymát és egy egész, apróra vágott sárga pritamin paprikát - egy evőkanál olajon.
Ekkora a kolbászok elkészülnek, ezért azokat felkarikázva, máris hozzáadhatjuk a serpenyő tartalmához.
A következő lépében 3 evőkanál ketchup-ot, valamint 1 evőkanál csípős chili szószt adunk hozzá az ételhez, egy felkarikázott erős paprika kíséretében.
Nem maradhat el az ízlés szerinti só, bors, illetve egy alapos átkeverés. Eközben az ételt lassú lángon rotyogtatjuk.
Vágjunk fel srégen egy hosszú veknit, majd kenjük meg majonézzel az összes szeletet. Végül, helyezzük őket az Okosgrillünkre pirulni. A szeletek megfordítását követően, szórjuk meg őket sajttal is.
Nincs más hátra, mint az elkészült elemek tetszés szerinti összeállítása és felszolgálása egy méretes fatálon, némi rukkola társaságával kiegészítve.