Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Farkassügér Bürgés Tomival és Milestone salátával

Farkassügér Bürgés Tomival és Milestone salátával


farkassügér bürgés tomi tiktok recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Beugrottunk a medencébe, de közben a grillezést sem engedtük el. Farkassügér készült, hála Bürgés Tamásnak és kevertünk Milestone salit is mellé. Nevettünk, lazultunk és még jól is laktunk.

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő20 percÖsszesen30 perc
Elkészítés
1

Első lépésben egy gombnyomással beindítjuk a fa pellet grillsütőt és beállítjuk kb. 180℃-ra.

2

A farkassügért irdaljuk be és kenjük át olívaolajjal, majd szórjuk meg kívül-belül Milestone66 Blue, SPG+ fűszerrel.
A Blue fűszerkeverék kifejezetten halakhoz ajánlott fűszer, míg az SPG+ az alap só, bors, fokhagyma keveréke egy kellemes citrusjelleggel kiegészítve.

3

Az egész citromot karikázzuk fel és helyezzük a sügér pocakjába, majd mehet is a grillsütőre kb. 20 percre.

4

Amíg a grillen sül a hal, állítsuk össze a salátát: vágjunk fel paradicsomot, salátaleveleket, majd egy kis olívaolajjal locsoljuk meg és ízesítsük Milestone66 SPG+ fűszerrel.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Chili DogA Fald Fel! csapata egy igazán pikáns és szaftos HOT DOG receptet hozott el nektek! A ketchup, mustár, majonézen túl is van élet, hát még milyen! Grill, füst, ropogós virsli, szalonna, chili! Ilyen a mi egyik kedvenc street foodunk!
Injektált grillcsirke – Szoky konyhájaGrill recept videó: Szoky fogott két egész csirkét és szuper vajas-fűszeres páclével injektálta, majd megsütötte. A végeredmény két szaftos grillcsirke, mellé fűszeres-vajas grillkrumplival.
Füstölt Seattle hot dogA krémsajt egy furcsa feltétnek tűnhet egy virslihez, de addig ne vesd el az ötletet, amíg ki nem próbáltad ezt a füstölt, seattle-i verziót. Amerika északnyugati részének kedvence, de valószínűleg bármelyik kerti grillezésen nagy sláger lesz.

Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés
1

Első lépésben egy gombnyomással beindítjuk a fa pellet grillsütőt és beállítjuk kb. 180℃-ra.

2

A farkassügért irdaljuk be és kenjük át olívaolajjal, majd szórjuk meg kívül-belül Milestone66 Blue, SPG+ fűszerrel.
A Blue fűszerkeverék kifejezetten halakhoz ajánlott fűszer, míg az SPG+ az alap só, bors, fokhagyma keveréke egy kellemes citrusjelleggel kiegészítve.

3

Az egész citromot karikázzuk fel és helyezzük a sügér pocakjába, majd mehet is a grillsütőre kb. 20 percre.

4

Amíg a grillen sül a hal, állítsuk össze a salátát: vágjunk fel paradicsomot, salátaleveleket, majd egy kis olívaolajjal locsoljuk meg és ízesítsük Milestone66 SPG+ fűszerrel.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Farkassügér Bürgés Tomival és Milestone salátával
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66