Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Fűszerezett grilltarjás házi derelye tejszínes spárgával

Fűszerezett grilltarjás házi derelye tejszínes spárgával


grilltarjás derelye spárgával recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Hoztunk nektek egy derelye receptet, amivel kapcsolatban bátran tehetitek fel a kérdést, hogy normálisak vagytok, derelye grillen?! Nos, ha elkészítitek, akkor meglátjátok, hogy mennyire sokat ad hozzá ehhez a recepthez a grillsütő füstje.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő2 óraÖsszesen2 óra 15 perc
Hozzávalók
 600 g szeletelt sertéstarja
 1 csokor újhagyma
 1 spárga
 250 ml tejszín
 400 g liszt
 3 darab tojás
 kakukkfű
 só, bors
Elkészítés
1

A szeletelt tarját sózzuk, borsozzuk, majd szórjuk meg egy kis friss kakukkfűvel.

2

A fűszerezés után pellet grillsütőnket melegítsük fel 180°C-ra, majd nyílt lángon süssük meg a tarjákat.
Fontos, hogy a husikat ne szárítsuk ki, legyenek szaftosak.

3

Amint aranybarnára sültek a grillezett szeletek, vágjuk is fel apró darabokra, ugyanis ez lesz az derelyéink tölteléke.

4

Jöhet a már emlegetett tészták elkészítése, amihez 40 dkg lisztre, két egész tojásra, sóra, borsra és egy kis friss kakukkfűre lesz szükségünk. Ezeket az alapanyagokat egy keverőtálban alaposan dolgozzuk össze, majd egy tésztagép vagy sodrófa segítségével nyújtsuk el szép vékonyra.

5

A tésztákból vágjunk apró négyszögletű formákat és kenjük meg felszínét tojás sárgájával.

6

Jöhet a töltelék, majd a derelyék összeillesztése. A két réteg tapadásában egy villa nagy hasznunkra lehet, nyomjuk össze a segítéségével.

7

Egy kis sós vízben főzzük meg a tésztákat, majd tegyük félre pihenni. Addig pedig elkészítjük a mártásunkat.

8

Daraboljunk fel egy csokor spárgát, amit egy kis sós vízben egy csokor újhagyma társaságában kezdjünk el főzni.

9

Közben a derelyék mehetnek vissza grillre, hogy tökéletesre süljenek, illetve a spárgához mehet 250 milliliter tejszín.

10

Nincs más hátra, mint tálalni és betolni ezt a mennyei füstös fogást.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Baconbe tekert hot dogTudod mire vágyakozik igazából minden virsli? Egy kis bacon csomagolásra! Ez egyformán jól működik a marha- és sertéshúsból készült virsliknél is. A baconon túl adhatunk hozzá olvasztott sajtot és a többi kedvencünket a tökéletes hot dog élményért.
Házi kenyérlángos OkosgrillenFriss, ropogós házi kenyérlángos egyenesen a grillből. Már csorog is a nyála? Ez a recept egy plusz hozzávaló miatt különleges élményben részesíti majd!
BBQ pirított marhaszegyA Gerogia bbq szósz találkozik a marhaszeggyel, majd miután puhára főztük a húst órákon át, még egy kis chop house rubbal is fűszerezzük és tovább pirítjuk. Úristen, máris megéheztünk!
Márton napi libacomb párolt káposztával – Szoky konyhájaMárton napon hagyományosan liba recepteket készítünk. Így varázsolt Szoky is ezzel a fantasztikus libacomb recepttel a pellet grillsütőn, amihez párolt lilakáposztát és hagymás tört burgonyát is tálalt. Az eredmény fantasztikus lett, de beszéljen ő erről a videón.

Hozzávalók

Hozzávalók
 600 g szeletelt sertéstarja
 1 csokor újhagyma
 1 spárga
 250 ml tejszín
 400 g liszt
 3 darab tojás
 kakukkfű
 só, bors

Elkészítés

Elkészítés
1

A szeletelt tarját sózzuk, borsozzuk, majd szórjuk meg egy kis friss kakukkfűvel.

2

A fűszerezés után pellet grillsütőnket melegítsük fel 180°C-ra, majd nyílt lángon süssük meg a tarjákat.
Fontos, hogy a husikat ne szárítsuk ki, legyenek szaftosak.

3

Amint aranybarnára sültek a grillezett szeletek, vágjuk is fel apró darabokra, ugyanis ez lesz az derelyéink tölteléke.

4

Jöhet a már emlegetett tészták elkészítése, amihez 40 dkg lisztre, két egész tojásra, sóra, borsra és egy kis friss kakukkfűre lesz szükségünk. Ezeket az alapanyagokat egy keverőtálban alaposan dolgozzuk össze, majd egy tésztagép vagy sodrófa segítségével nyújtsuk el szép vékonyra.

5

A tésztákból vágjunk apró négyszögletű formákat és kenjük meg felszínét tojás sárgájával.

6

Jöhet a töltelék, majd a derelyék összeillesztése. A két réteg tapadásában egy villa nagy hasznunkra lehet, nyomjuk össze a segítéségével.

7

Egy kis sós vízben főzzük meg a tésztákat, majd tegyük félre pihenni. Addig pedig elkészítjük a mártásunkat.

8

Daraboljunk fel egy csokor spárgát, amit egy kis sós vízben egy csokor újhagyma társaságában kezdjünk el főzni.

9

Közben a derelyék mehetnek vissza grillre, hogy tökéletesre süljenek, illetve a spárgához mehet 250 milliliter tejszín.

10

Nincs más hátra, mint tálalni és betolni ezt a mennyei füstös fogást.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Fűszerezett grilltarjás házi derelye tejszínes spárgával
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Kategóriák

  • Kategóriák
  • Pellet kültéri-beltéri fűtés
  • Okosgrill kiegészítők
  •    Ajándéktárgyak
  •    Könyvek
  •    Kesztyűk
  •    Grillhőmérő, hússzonda
  •    Pizzasütéshez
  •    Tepsik, sütőlapok
  •    Tisztító eszközök
  •    Csomagok, szettek
  •    Öntöttvas termékek
  •    Étkészletek
  • Fa pelletek
  • Grill takaróponyva
  • Grill-barbecue fűszerek, rubok, szószok
  •    Szárnyas
  •    Sertés
  •    Marha
  •    Zöldség és gyümölcs
  •    Szarvas és vad
  •    Hal és tenger gyümölcsei
  •    Bárány
  •    Univerzális
  •    Chili
  •    GMG
  •    Traeger
  •    Milestone66
  •    Grate Goods
  • Okosgrillek
  •    Pellet grillek
  •    Faszenes grillek
  •    GMG
  •    Traeger
  •    Pit Boss
  •    Louisiana
  •    Yoder Smokers
  •    Zgrills
  •    Masterbuilt
  • Erdélyi dézsa fürdő
  • Egyéb okoseszközök
  • Savanyúság
  • Alapanyagok
  • Faszén
Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66