Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Grillezett Kalbi (koreai marhaborda)

Grillezett Kalbi (koreai marhaborda)


koreai marhaoldalas recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A házi készítésű koreai pác és az almafa füstje teljesen feldobja ezt a marhabordát. Ezek a pácolt oldalasok minden bizonnyal fatüzelésű étel repertoárunk ékszerei lesznek ízükkel és gyors elkészítésükkel.

Adag6 főre
Előkészítési idő20 percFőzési idő10 percÖsszesen30 perc
Hozzávalók
 2,50 kg marhaoldalas
 120 ml szójaszósz
 215 g barna cukor
 120 ml rizsborecet
 3 teáskanál szezámolaj
 2 gerezd fokhagyma
 1 darab egész gyömbérmeghámozva és durvára vágva
 1 darab ázsiai körtemeghámozva és negyedelve
 1 darab vörös thai chilikimagozva és apróra vágva
 szezámmag
 mogyoróhagyma, szeletelve
Ajánlott eszközök:
Elkészítés
1

A pác elkészítéséhez a turmixgépben a bordák kivételével az összes hozzávalót összedolgozzuk, és simára pürésítjük. Ezt a szószt aztán ráöntjük a húsra, lefedjük és egy éjszakáig így pácoljuk a hűtőben.

2

Kapcsoljuk be a pellet grillsütőt és állítsuk be a hőmérsékletét 260℃-ra.

3

Távolítsuk el a bordákat a pácból és öntsük ki a levet. Tegyük a bordákat közvetlenül a grillrácsra és süssük oldalanként 3-5 percen keresztül.

4

Majd vegyük le őket a grillről és szórjuk meg vékonyra szeletelt hagymával vagy szezámmaggal.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Vietnámi csirkeszárnyA vietnami pác ütős ízekkel itatja át a csirkeszárnyakat így szinte olyan, mintha Délkelet-Ázsiá-ban fogyasztanánk el az ebédet.
Füstölt Hawaii tésztasalátaKöszöntsük egy nagy Alohával ezt a krémes makaróni salátát! A klasszikus salátát most egy majonézes, sárgarépás, fekete olívás és mogyoróhagymás keverékkel egészítjük ki, mindezt pedig a tökéletes füstillattal koronázzuk meg!

Hozzávalók

Hozzávalók
 2,50 kg marhaoldalas
 120 ml szójaszósz
 215 g barna cukor
 120 ml rizsborecet
 3 teáskanál szezámolaj
 2 gerezd fokhagyma
 1 darab egész gyömbérmeghámozva és durvára vágva
 1 darab ázsiai körtemeghámozva és negyedelve
 1 darab vörös thai chilikimagozva és apróra vágva
 szezámmag
 mogyoróhagyma, szeletelve
Ajánlott eszközök:

Elkészítés

Elkészítés
1

A pác elkészítéséhez a turmixgépben a bordák kivételével az összes hozzávalót összedolgozzuk, és simára pürésítjük. Ezt a szószt aztán ráöntjük a húsra, lefedjük és egy éjszakáig így pácoljuk a hűtőben.

2

Kapcsoljuk be a pellet grillsütőt és állítsuk be a hőmérsékletét 260℃-ra.

3

Távolítsuk el a bordákat a pácból és öntsük ki a levet. Tegyük a bordákat közvetlenül a grillrácsra és süssük oldalanként 3-5 percen keresztül.

4

Majd vegyük le őket a grillről és szórjuk meg vékonyra szeletelt hagymával vagy szezámmaggal.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Grillezett Kalbi (koreai marhaborda)
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66