Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Grillezett spárga

Grillezett spárga


grillezett spárga recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egyszerű zöldséges köret: elkészítéséhez csak szórjuk meg a spárgát SPG fűszerkeverékkel. Az eredmény üdítően zamatos sült spárga fa pellet füsttel.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő25 percÖsszesen40 perc
Hozzávalók:
 1 csomag spárgavégeit levágva
 1 evőkanál olaj
Elkészítés
1

Állítsuk a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 175℃-ra.

2

A spárgát locsoljuk meg olívaolajjal és szórjuk meg egyenletesen Milestone66 SPG+ fűszerkeverékkel.

3

Helyezzük el a spárgát közvetlenül a grillrácson. Fedjük le a fedőt és 15-20 perc alatt süssük puhára.

4

Vegyük le a grillezett spárgát a grillről. Ennyire egyszerű ez a recept.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Töltött tarja pisztáciával – Szoky konyhájaGrill recept videó: Ahogy lenyűgöző, kíméletlenül látványos külsejével, úgy izgalmas tartalmával egyaránt elkápráztat ez a furmányos, nem éppen hétköznapi töltött tarja. Exkluzív, kellemes és fejedelmi - de mégis roppant egyszerű!
Töltött burger bacon lekvárralElkészült a tökéletes burger, amely garantáltan elnyeri az ízlelőbimbók tetszését. A sajttal és jalapeno paprikával töltött darált marhahúspogácsa gondosan meggrillezve, hogy a belső töltelék lágyan olvadjon. A pikáns bacon jam, amelyet a ropogós szalonna és karamellizált hagyma alkot, tökéletesen kiegészíti a szaftos húst. A pirított bucik ölelik át ezt a mesterművet, így egyetlen harapással elmerülünk az ízek örömében. Ez a burger igazi gasztronómiai élményt nyújt minden falatban.
Füstölt kacsamellKacsamell füstben, fűszerben, juharszirupban. Vajon mennyire lesz különleges a vad ízeket hordozó kacsamell, ha édessé-füstössé tesszük? A válasz egyértelműen az, hogy nagyon! Próbáld ki!
Kimchis oldalas szendvicsHa már unjátok a megszokott grillételeket és a családnak már nincs kedve a sima mustáros-hagymás tarjához, akkor most hoztunk nektek egy olyan király szendót, amiben az omlós oldalas egy kis ázsiai vonallal van megbolondítva: kimchis oldalas szendvics

Hozzávalók

Hozzávalók:
 1 csomag spárgavégeit levágva
 1 evőkanál olaj

Elkészítés

Elkészítés
1

Állítsuk a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 175℃-ra.

2

A spárgát locsoljuk meg olívaolajjal és szórjuk meg egyenletesen Milestone66 SPG+ fűszerkeverékkel.

3

Helyezzük el a spárgát közvetlenül a grillrácson. Fedjük le a fedőt és 15-20 perc alatt süssük puhára.

4

Vegyük le a grillezett spárgát a grillről. Ennyire egyszerű ez a recept.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Grillezett spárga
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66