Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Grillezett spárga

Grillezett spárga


grillezett spárga recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egyszerű zöldséges köret: elkészítéséhez csak szórjuk meg a spárgát SPG fűszerkeverékkel. Az eredmény üdítően zamatos sült spárga fa pellet füsttel.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő25 percÖsszesen40 perc
Hozzávalók:
 1 csomag spárgavégeit levágva
 1 evőkanál olaj
Elkészítés
1

Állítsuk a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 175℃-ra.

2

A spárgát locsoljuk meg olívaolajjal és szórjuk meg egyenletesen Milestone66 SPG+ fűszerkeverékkel.

3

Helyezzük el a spárgát közvetlenül a grillrácson. Fedjük le a fedőt és 15-20 perc alatt süssük puhára.

4

Vegyük le a grillezett spárgát a grillről. Ennyire egyszerű ez a recept.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Kentucky bourbon BBQ csülökBürgés Tomi ezúttal sertés hátsó csülköket dobott a rácsra, miután alaposan befűszerezte. A sütés közben még különböző szószokkal fokozta az élvezeteket na és persze alapos füstöt is kapott a csülök.
Pulled pork szendvicsA Fald Fel csapata elkészítette életük legjobb pulled porkját! A húsok 11 órás kényeztetése elérte a célját és olyan gyönyörűen esett szét szálaira, amire nem számítottak! Grillsajttal és salival együtt közé csapták egy cibattának - Imádták!
Polish Boy: grillkolbászos szendvics ClevelandbőlCleveland egyik leghíresebb szendvicsét az 1940-es években találta ki Virgil Whitmore, amikor a füstös, lengyel kolbász, a "polish boy” nagy sikert aratott a barbecue rajongók körében. Virgil néhány egyszerű hozzávalóból és persze a kolbászból zseniális szendvicset hozott létre, amely azóta is töretlen népszerűségnek örvend és persze már számos változatát készítik a városban.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 1 csomag spárgavégeit levágva
 1 evőkanál olaj

Elkészítés

Elkészítés
1

Állítsuk a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 175℃-ra.

2

A spárgát locsoljuk meg olívaolajjal és szórjuk meg egyenletesen Milestone66 SPG+ fűszerkeverékkel.

3

Helyezzük el a spárgát közvetlenül a grillrácson. Fedjük le a fedőt és 15-20 perc alatt süssük puhára.

4

Vegyük le a grillezett spárgát a grillről. Ennyire egyszerű ez a recept.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Grillezett spárga
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66