Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Grillezett spárga

Grillezett spárga


grillezett spárga recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egyszerű zöldséges köret: elkészítéséhez csak szórjuk meg a spárgát SPG fűszerkeverékkel. Az eredmény üdítően zamatos sült spárga fa pellet füsttel.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő25 percÖsszesen40 perc
Hozzávalók:
 1 csomag spárgavégeit levágva
 1 evőkanál olaj
Elkészítés
1

Állítsuk a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 175℃-ra.

2

A spárgát locsoljuk meg olívaolajjal és szórjuk meg egyenletesen Milestone66 SPG+ fűszerkeverékkel.

3

Helyezzük el a spárgát közvetlenül a grillrácson. Fedjük le a fedőt és 15-20 perc alatt süssük puhára.

4

Vegyük le a grillezett spárgát a grillről. Ennyire egyszerű ez a recept.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Vietnámi csirkeszárnyA vietnami pác ütős ízekkel itatja át a csirkeszárnyakat így szinte olyan, mintha Délkelet-Ázsiá-ban fogyasztanánk el az ebédet.
Málnás chipotle sertésbordaA barbecuezás egyik legfinomabb alapanyaga a sertésborda, amit most egy különleges málnás chipotle bbq rubbal kentünk be és dobtunk pellet okosgrillre.
Kétszer sült édesburgonyaBatáta, édesburgonya, teljesen mindegy. Az egyik legjobb alapanyag, hiszen annyira könnyen formálhatjuk az ízét. Sajt, bacon, tejföl... akár egy nyári lángos is lehetne itt, de ez most könnyű és nagyon finom kétszer sütött édesburgonya receptje.
Grillezett kukoricás salsaEzt a tartalmas és laktató salsa receptet könnyen alakíthatjuk az általunk kívánt csípősségre – az enyhe fűszerességtől az abszolút tüzességig. Kényeztessük ízlelőbimbóinkat a fatüzelésű kukorica édességével és az ezt kiegyensúlyozó fűszerekkel – a szánk hálás lesz érte.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 1 csomag spárgavégeit levágva
 1 evőkanál olaj

Elkészítés

Elkészítés
1

Állítsuk a fa pellet grillsütő hőmérsékletét 175℃-ra.

2

A spárgát locsoljuk meg olívaolajjal és szórjuk meg egyenletesen Milestone66 SPG+ fűszerkeverékkel.

3

Helyezzük el a spárgát közvetlenül a grillrácson. Fedjük le a fedőt és 15-20 perc alatt süssük puhára.

4

Vegyük le a grillezett spárgát a grillről. Ennyire egyszerű ez a recept.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Grillezett spárga
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66