Héjában sült fűszeres újburgonya
Szoky youtube csatornáján időnként Pit Boss Okosgrillen készít ételeket. Amikor grillcsirkét készített köretként fűszeres újburgonyát készített - íme a recept.
A fa pellet grillsütőt kapcsoljuk be és 170-185°C közé melegítsük fel.
A fűszeres újburgonya receptje nagyon egyszerű és egyben nagyon nehéz. A felsorolt fűszerek irányadóak.
Próbáljunk meg egyenlő arányban saját fűszerekeveréket készíteni a felsorolt hozzávalókból. Ízlésünknek megfelően természetesen egy-egy fűszerből tehetünk többet vagy kevesebbet is.
A megmosott és felszeletelt újburgonyákat egy edénybe helyezzük, miután lecsöpögött róla a víz. Ha van rá lehetőségünk át is törölhetjük egy tiszta kendő segítségével, hogy felitathassuk a krumplin maradt vizet.
Öntsük az olajat a burgonyára, majd jöhet szép lassan a fűszerekeverék is. Kézzel keverjük el addig, amíg láthatóan minden burit egyenletesen bevont a fűszer.
Helyezzük egy tepsibe a burgonyákat és oszlassuk el egyenletesen, hogy ne nagyon takarják egymást. Kb 80-90 perc alatt kész is lesz a finomság.
Ha együtt készül a videóban látható grillcsirkékkel, akkor plusz ízt fogunk kapni a sültcsirkéből kapott aromáktól, lecsöpögő páclevekből. Savanyú uborkával, gyöngyhagymával ajánljuk fogyasztani.
Kapcsolódó recept:
Szoky konyhája receptkönyv:
Részletek ide kattintva: Kerti sütés-főzés Szokyval
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
- KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
A fa pellet grillsütőt kapcsoljuk be és 170-185°C közé melegítsük fel.
A fűszeres újburgonya receptje nagyon egyszerű és egyben nagyon nehéz. A felsorolt fűszerek irányadóak.
Próbáljunk meg egyenlő arányban saját fűszerekeveréket készíteni a felsorolt hozzávalókból. Ízlésünknek megfelően természetesen egy-egy fűszerből tehetünk többet vagy kevesebbet is.
A megmosott és felszeletelt újburgonyákat egy edénybe helyezzük, miután lecsöpögött róla a víz. Ha van rá lehetőségünk át is törölhetjük egy tiszta kendő segítségével, hogy felitathassuk a krumplin maradt vizet.
Öntsük az olajat a burgonyára, majd jöhet szép lassan a fűszerekeverék is. Kézzel keverjük el addig, amíg láthatóan minden burit egyenletesen bevont a fűszer.
Helyezzük egy tepsibe a burgonyákat és oszlassuk el egyenletesen, hogy ne nagyon takarják egymást. Kb 80-90 perc alatt kész is lesz a finomság.
Ha együtt készül a videóban látható grillcsirkékkel, akkor plusz ízt fogunk kapni a sültcsirkéből kapott aromáktól, lecsöpögő páclevekből. Savanyú uborkával, gyöngyhagymával ajánljuk fogyasztani.