Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Kétszer sült édesburgonya

Kétszer sült édesburgonya


kétszer sütött édes burgonya recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Batáta, édesburgonya, teljesen mindegy. Az egyik legjobb alapanyag, hiszen annyira könnyen formálhatjuk az ízét. Sajt, bacon, tejföl... akár egy nyári lángos is lehetne itt, de ez most könnyű és nagyon finom kétszer sütött édesburgonya receptje.

Adag4 főre
Előkészítési idő20 percFőzési idő1 óraÖsszesen1 óra 20 perc
Hozzávalók
 4 darab édesburgonya(batáta)
 1 evőkanál fűszerkeverék
 3 szelet bacon
 hagyma
 100 g sajt
 2 evőkanál tejföl
Elkészítés
1

A kerti grillsütőnkben süssük az édesburgonyákat 200°C fokon 50 percen keresztül - héjában. Így a belseje puha lesz és könnyen dolgozhatunk majd vele.

2

Miután kihűlt, vágjuk ketté és kanalazzuk ki a belsejét egy tálba.

3

Fűszerezzük a kivájt édesburit és adjuk hozzá a kockázott bacont, hagymát, sajtot, tejfölt. A bacont nem szükséges elősütni.

4

Töltsük vissza a masszát a édesburgonyákba, majd helyezzük egy tepsibe és tegyük vissza grillsütőbe 15-20 percre, vagy amíg a sajt barnulni nem kezd, mindezt már 175°C-on.

5

Elkészültekor további sajtot, bacont, tejfölt dobhatunk rá, hogy fokozzuk az élvezeteket.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Töltött burger: sajt, bacon, chiliA klasszikus sajtos-bacon burger haladó verziója, amikor már töltött húst sütünk az okosgrillen, majd egész héten bezsebeljük érte a szebbnél szebb dícsérő bókokat.
New York style: grillezett pepperoni pizzaGrillen is készíthető ropogós szélű vékony pizza sok sajttal és csípős paprikás szalámival. Itt egy jó kis már már tradionális szalámis-sajtos recept, ami a kerti sütés sztárja szokott lenni.
Steak burgonya újkrumpliból grillsütőnEz az a steak burgonya recept, amelyet vegetáriánusok is nyugodt szívvel élvezhetnek és akár valamelyik bbq szószba belemárthatnak. Ha szeretitek az újkrumplit, akkor sütésre fel!
Grillezett mézes-dijoni mustáros csirkemellEgy izgalmas pácolt csirkemell mézes-dijoni mustáros szószban nagyszerű döntés az ünnepi asztalra, de egy normál hétköznapra is. Próbáld ki ezt a könnyű receptet grillsütőben és nyűgözd le vele a családot, barátokat.

Hozzávalók

Hozzávalók
 4 darab édesburgonya(batáta)
 1 evőkanál fűszerkeverék
 3 szelet bacon
 hagyma
 100 g sajt
 2 evőkanál tejföl

Elkészítés

Elkészítés
1

A kerti grillsütőnkben süssük az édesburgonyákat 200°C fokon 50 percen keresztül - héjában. Így a belseje puha lesz és könnyen dolgozhatunk majd vele.

2

Miután kihűlt, vágjuk ketté és kanalazzuk ki a belsejét egy tálba.

3

Fűszerezzük a kivájt édesburit és adjuk hozzá a kockázott bacont, hagymát, sajtot, tejfölt. A bacont nem szükséges elősütni.

4

Töltsük vissza a masszát a édesburgonyákba, majd helyezzük egy tepsibe és tegyük vissza grillsütőbe 15-20 percre, vagy amíg a sajt barnulni nem kezd, mindezt már 175°C-on.

5

Elkészültekor további sajtot, bacont, tejfölt dobhatunk rá, hogy fokozzuk az élvezeteket.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Kétszer sült édesburgonya
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66