Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Mexikói nacho tál

Mexikói nacho tál

mexikói nacho tál recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ez nem egy közönséges rakott nacho, ugyanis többféle hússal van tele, majd pedig kerül rá sajt, salsa, jalapeno és már mehet is a falatozás.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő15 percÖsszesen30 perc
Hozzávalók:
 500 g tortilla chips
 130 g friss salsa szósz
 450 g sült kolbász
 200 g kockázott sült csirkehús
 450 sült szaftos sertés húspl. pulled pork, csülök, sült tarja
 2 evőkanál szeletelt mogyoróhagyma
 2 evőkanál szeletelt fekete olajbogyó
 150 g cheddar sajt
Tálaláshoz:
 Tejföl
 Guacamolé
 Ízlés szerint koriender
Ajánlott kiégészítők
Elkészítés
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőnket 190°C-ra.

2

Egy nagy tálcán egyenletesen elosztjuk a tortilla chipseket.

3

Először salsát öntünk a chipsre, majd rátesszük a kolbászt, a csirkét és a steaket.

4

A tetejére mogyoróhagymát, jalapeñót, olajbogyót és végül sajtot szórunk.

5

Helyezzük az egész tálcát a grillre, és süssük körülbelül 10-15 percig, vagy amíg a sajt megolvad, és a nachos átmelegszik.

6

Tejföllel, guacamoléval és korianderrel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Díjnyertes BBQ oldalasVegyünk néhány tippet a profiktól és lépjünk egy szinttel magasabbra a kerti füstölésben. Minden alkalommal, amikor begyújtjuk a pellet grillsütőt élvezetes kihívás indul, amivel lenyűgözzük a barátokat és a családot.
Csípős chili szárított marhaA szárított marhahús egy ízletes és tápláló csemegének számít, amely hosszú ideig eltartható és könnyen fogyasztható, így kiváló választás túrákhoz vagy akár snacknek a moziban. Készítsd el fa pellet grillsütőn.
A legfinomabb sült húsok – Szoky konyhájaGrill recept videó: Egyszerű, de nagyszerű, nyálcsorgatós sült hús recept következik, amely egy vaj puha, porhanyós és szuper fenséges végeredménnyel ajándékozza meg a családot, illetve a vendégeket.
Polish Boy: grillkolbászos szendvics ClevelandbőlCleveland egyik leghíresebb szendvicsét az 1940-es években találta ki Virgil Whitmore, amikor a füstös, lengyel kolbász, a "polish boy” nagy sikert aratott a barbecue rajongók körében. Virgil néhány egyszerű hozzávalóból és persze a kolbászból zseniális szendvicset hozott létre, amely azóta is töretlen népszerűségnek örvend és persze már számos változatát készítik a városban.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 500 g tortilla chips
 130 g friss salsa szósz
 450 g sült kolbász
 200 g kockázott sült csirkehús
 450 sült szaftos sertés húspl. pulled pork, csülök, sült tarja
 2 evőkanál szeletelt mogyoróhagyma
 2 evőkanál szeletelt fekete olajbogyó
 150 g cheddar sajt
Tálaláshoz:
 Tejföl
 Guacamolé
 Ízlés szerint koriender
Ajánlott kiégészítők

Elkészítés

Elkészítés
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőnket 190°C-ra.

2

Egy nagy tálcán egyenletesen elosztjuk a tortilla chipseket.

3

Először salsát öntünk a chipsre, majd rátesszük a kolbászt, a csirkét és a steaket.

4

A tetejére mogyoróhagymát, jalapeñót, olajbogyót és végül sajtot szórunk.

5

Helyezzük az egész tálcát a grillre, és süssük körülbelül 10-15 percig, vagy amíg a sajt megolvad, és a nachos átmelegszik.

6

Tejföllel, guacamoléval és korianderrel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Mexikói nacho tál
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66