Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Mexikói nacho tál

Mexikói nacho tál

mexikói nacho tál recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ez nem egy közönséges rakott nacho, ugyanis többféle hússal van tele, majd pedig kerül rá sajt, salsa, jalapeno és már mehet is a falatozás.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő15 percÖsszesen30 perc
Hozzávalók:
 500 g tortilla chips
 130 g friss salsa szósz
 450 g sült kolbász
 200 g kockázott sült csirkehús
 450 sült szaftos sertés húspl. pulled pork, csülök, sült tarja
 2 evőkanál szeletelt mogyoróhagyma
 2 evőkanál szeletelt fekete olajbogyó
 150 g cheddar sajt
Tálaláshoz:
 Tejföl
 Guacamolé
 Ízlés szerint koriender
Ajánlott kiégészítők
Elkészítés
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőnket 190°C-ra.

2

Egy nagy tálcán egyenletesen elosztjuk a tortilla chipseket.

3

Először salsát öntünk a chipsre, majd rátesszük a kolbászt, a csirkét és a steaket.

4

A tetejére mogyoróhagymát, jalapeñót, olajbogyót és végül sajtot szórunk.

5

Helyezzük az egész tálcát a grillre, és süssük körülbelül 10-15 percig, vagy amíg a sajt megolvad, és a nachos átmelegszik.

6

Tejföllel, guacamoléval és korianderrel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Pácolt, sült báránycombokNemcsak húsvétkor és karácsonykor jó ötlet bárányt készíteni, de ez a pácolt báránycomb recept biztosan feldobja az ünnepi asztalt is.
Virsli múmiák – Halloween grill receptHalloweeni külön kiadásunkban a gyerekeknek kedvezünk. A grillsütőn bármikor készülhet nekik is néhány meglepetés recept. Biztosan mosolyogva, boldogan fogják fogyasztani. Következzen a virslis múmiák receptje.
Márton napi töltött liba grillenMárton napi hagyomány libás ételeket fogyasztani. Jöjjön most egy különleges, káposztás tésztával töltött egész liba receptje, amely mellett cékla is sült a pataki tálban és a grillsütőben.
Grillezett kukorica parmezánnal és fokhagymávalAdjunk ennek a nyári köretnek a sajtos fokhagymás extra ízvilágot. A friss kukoricát fokhagymás vajkeverékbe áztatjuk, puhára grillezzük, majd szájban olvadó parmezánnal és petrezselymes körettel díszítjük.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 500 g tortilla chips
 130 g friss salsa szósz
 450 g sült kolbász
 200 g kockázott sült csirkehús
 450 sült szaftos sertés húspl. pulled pork, csülök, sült tarja
 2 evőkanál szeletelt mogyoróhagyma
 2 evőkanál szeletelt fekete olajbogyó
 150 g cheddar sajt
Tálaláshoz:
 Tejföl
 Guacamolé
 Ízlés szerint koriender
Ajánlott kiégészítők

Elkészítés

Elkészítés
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőnket 190°C-ra.

2

Egy nagy tálcán egyenletesen elosztjuk a tortilla chipseket.

3

Először salsát öntünk a chipsre, majd rátesszük a kolbászt, a csirkét és a steaket.

4

A tetejére mogyoróhagymát, jalapeñót, olajbogyót és végül sajtot szórunk.

5

Helyezzük az egész tálcát a grillre, és süssük körülbelül 10-15 percig, vagy amíg a sajt megolvad, és a nachos átmelegszik.

6

Tejföllel, guacamoléval és korianderrel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Mexikói nacho tál
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66