Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Mindent bele hot dog

Mindent bele hot dog


mindent bele hot dog recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ez nem a szokásos bárhol kapható típus! Ez a fa pellet grillben készült hot dog hosszabb típusú virsliket követel meg, baconbe tekerve, hagymával, tépett malaccal majd végül sajttal megszórva és barbecue szósszal megkenve. Ebben minden benne van, semmi sem hiányzik! 

Adag8 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő30 percÖsszesen45 perc
Hozzávalók:
 8 darab hosszabb virsli
 400 g 3 csésze tépett malac
 8 darab hot dog zsemle
 8 szelet bacon
 2 fej közepes hagyma
 1 evőkanál vaj
 Ízlés szerint só és fekete bors
Elkészítés
1

Ha készen állunk a sütésre, állítsuk be a fa pellet grillsütőnket 190°C-ra.

2

Ebben a maradék felhasználó receptben a pulled porkot csomagoljuk alufóliába, vagy hentespapírba.
Tegyünk továbbá a csomagba karikázott hagymát, vajat és ízlés szerint sót, borsot, majd tegyük a grillrácsra 10-15 percre.
Ezzel együtt a bacon szeleteket is helyezzük a grillrácsra a csomag mellé.

3

Pár perc sütés után vegyük ki a bacont a grillből és egy szeletet tekerjünk egy virsli köré. Fogpiszkáló segítségével rögzítsük, ha szükséges.

4

Tegyük vissza a baconba csomagolt virsliket a grillre és süssük, amíg a szalonna ropogóssá nem válik, körülbelül 5-10 percen keresztül.

5

Vegyük le a csomagolt pulled porkot a grillről és állítsuk össze a hot dogot: a kettévágott zsemlébe tegyük a hagymás a pulled porkot, rá a baconbe tekert virslit és ízlés szerint locsoljuk meg barbecue szósszal vagy a klasszikus ketchup-mustárral, illetve szórjuk meg sajttal.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Sült zöldségek citromos gyógynövényes öntettelLegyen ez a friss és színes köret a következő vacsoránk kiegészítője! A sárgarépát, tököt, paprikát és a cukorborsót először a fa pellet grillsütőn meggrillezzük, majd egy könnyű és ízes citrom-gyógynövényes öntetbe forgatjuk.
New York style: grillezett pepperoni pizzaGrillen is készíthető ropogós szélű vékony pizza sok sajttal és csípős paprikás szalámival. Itt egy jó kis már már tradionális szalámis-sajtos recept, ami a kerti sütés sztárja szokott lenni.
Pokolian csípős csirkeszárnyTűzoltó készüléket bekészíteni, most egy igazán csípős csirkeszárny következik! Ebben a pokolian csípős receptben szerepet kap csípős fűszer és duplán csípős szósz is.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 8 darab hosszabb virsli
 400 g 3 csésze tépett malac
 8 darab hot dog zsemle
 8 szelet bacon
 2 fej közepes hagyma
 1 evőkanál vaj
 Ízlés szerint só és fekete bors

Elkészítés

Elkészítés
1

Ha készen állunk a sütésre, állítsuk be a fa pellet grillsütőnket 190°C-ra.

2

Ebben a maradék felhasználó receptben a pulled porkot csomagoljuk alufóliába, vagy hentespapírba.
Tegyünk továbbá a csomagba karikázott hagymát, vajat és ízlés szerint sót, borsot, majd tegyük a grillrácsra 10-15 percre.
Ezzel együtt a bacon szeleteket is helyezzük a grillrácsra a csomag mellé.

3

Pár perc sütés után vegyük ki a bacont a grillből és egy szeletet tekerjünk egy virsli köré. Fogpiszkáló segítségével rögzítsük, ha szükséges.

4

Tegyük vissza a baconba csomagolt virsliket a grillre és süssük, amíg a szalonna ropogóssá nem válik, körülbelül 5-10 percen keresztül.

5

Vegyük le a csomagolt pulled porkot a grillről és állítsuk össze a hot dogot: a kettévágott zsemlébe tegyük a hagymás a pulled porkot, rá a baconbe tekert virslit és ízlés szerint locsoljuk meg barbecue szósszal vagy a klasszikus ketchup-mustárral, illetve szórjuk meg sajttal.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Mindent bele hot dog
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66