Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Mogyorókrémes-lekváros grillszendvics

Mogyorókrémes-lekváros grillszendvics


mogyorókrém lekvár grillszendvics recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egybeforrnak az édes és sós ízek: talán ennyire gyors és különleges szendvics nem is készülhetne, mint ez a mogyorókrémes-lekváros grillszendvics.

Adag4 főre
Előkészítési idő10 percFőzési idő10 percÖsszesen20 perc
Hozzávalók
 8 szelet toast kenyér
 4 evőkanál lekváráfonya, meggy ajánlott
 4 evőkanál mogyorókrémNutella is lehet
 4 szelet baconopcionális
1

A fa pellet grillsütő hőmérsékletét állítsuk be 180°C-ra.

2

Kenjük meg a kenyerek egyik felét mogyorókrémmel (akár Nutellával, akár natúr mogyorókrémmel), a másik felét pedig a lekvárral.

3

Izgalmas a sós-édes ízek keveredése, így ha tovább fokoznánk az ízeket, akkor a szendvics közepébe csempésszünk egy szelet ropogós a bacont.

4

Borítsuk össze a szeleteket és süssük mindkét oldalát néhány percen keresztül, amíg - mint egy melegszendvics - ropogósra nem sül.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Málnás chipotle (csípős) BBQ rubMálna és csípős paprika együtt? Nem csalás, nem ámítás, ez egy igazi vérbeli USA BBQ rub recept és csak rád vár, hogy bekenj vele néhány kg fincsi bordát, aztán rádobd a grillre.
Bőrös császár sült császár otthoni sütőben is – Szoky konyhájaGrill recept videó: Szoky sült császárhúsához semmi más nem kell, mint ropogós héjú kenyér és finom zöldségek. Több napig megvan akár a reggeli, ebéd vagy éppen a vacsora. Hidegen, melegen is kiváló választás. A császár húsos oldalát a saját kedvenc fűszereid is ízesíthetik és ennek az összeállításának csak a képzeleted szabhat határt. Használhatsz akár zöldfűszereket is hozzá, vagy éppen, aki a csípőst szereti, egy jóféle erős paprikakrémmel is tud dolgozni.
Grillezett articsóka hideg tojásszósszalÍzletes és látványos szezonális recept. Bár a "Sauce Gribiche" érdekesen hangzik, de hamarosan nagy kedvenc lesz! A kemény tojást, friss fűszernövényeket, savanyúságokat, kapribogyót és majonézt ötvöző Sauce Gribiche tökéletes párosítás a grillezett articsókához.

Hozzávalók

Hozzávalók
 8 szelet toast kenyér
 4 evőkanál lekváráfonya, meggy ajánlott
 4 evőkanál mogyorókrémNutella is lehet
 4 szelet baconopcionális

Elkészítés

1

A fa pellet grillsütő hőmérsékletét állítsuk be 180°C-ra.

2

Kenjük meg a kenyerek egyik felét mogyorókrémmel (akár Nutellával, akár natúr mogyorókrémmel), a másik felét pedig a lekvárral.

3

Izgalmas a sós-édes ízek keveredése, így ha tovább fokoznánk az ízeket, akkor a szendvics közepébe csempésszünk egy szelet ropogós a bacont.

4

Borítsuk össze a szeleteket és süssük mindkét oldalát néhány percen keresztül, amíg - mint egy melegszendvics - ropogósra nem sül.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Mogyorókrémes-lekváros grillszendvics
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66