Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Napindító reggeli sajtburger

Napindító reggeli sajtburger


reggeli burger recept grill okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Néha egész egyszerűen csak arra van szükség, hogy jól bereggelizzünk és végezzük az aznapi teendőket. Az Okosgrill egy ilyen nehéz napot támogat ezzel kicsit sem kalóriaszegény hamburger recepttel. Hús, bacon,
Kezd jól a napot, legyen tele a pocak baconnal, burgerrel, tojással és sajttal. és töltse ki magát ezzel a kiadós reggeli hamburgerrel szalonnával, tojással és sajttal.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő20 percÖsszesen35 perc
Hozzávalók
 350 g sovány marhahús darálvamarhanyak vagy hátszín ajánlott
 8 szelet bacon
 4 darab burger zsemle
 4 szelet sajt
 4 darab tojás
Elkészítés
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőt 200°C-ra és a marhahúst osszuk el négyfelé, formázzunk belőlük burgerpogácsákat.

2

Ízlés szerint a hús mindkét oldalát sózzuk és borsozzuk, majd helyezzük a rácsra. Grillezzük mindkét oldalát 3-5 percig.

3

A szeletelt bacont szintén helyezzük el a rácsokon. Egy serpenyőben pedig készítsük el a tükörtojásokat.

4

Vegyük le a húspogácsákat a grillről, majd állítsuk össze a hamburgert. A zsemle alsó részére helyezzük rá a húst és arra egy szelet sajtot, a bacont, majd a tükörtojást és végül a zsemle tetejét.

Jó étvágyat kívánunk!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Német grillkolbászos szendvics házi mustárralA német kolbász elismerésre méltó! Zseniális finomság, szuper szaftos és tökéletesen illik egy jó hot dog kiflibe. De ennyi nem elég, jöhet hozzá házi mustár és persze ezen a vonalon elmaradhatatlan a savanyú káposzta is! A kolbásszal csupa jó dolog történik: füstöljük, grillezzük és bekerül a zsemlébe.
Duplán sült, töltött édesburgonya grillenAz édesburgonya és a grillezés is egyre népszerűbb, így természetesen elkerülhetetlen volt a házasságuk. Íme egy izgalmas recept, a duplán sült, töltött édesburi grillen.
Füstölt guacamoleAzték eredetű étel került a receptek közé, amely a mexikói konyha egyik alap fogása, de persze már az egész világot meghódította. Egy pikáns étel, amely finom zöldségekből és avokádból áll, a füstről pedig a grillsütő gondoskodik.
Grillezett kéksajtos főtt kukoricaHétköznapi köret grillezett húsok mellé, de akár magában is, egy kis csavarral. A kéksajt és a vajas-chili szósz izgalmas ízvilágot alkot, hasonlóan mintha egy Buffalo csirkeszárnyat ennénk.

Hozzávalók

Hozzávalók
 350 g sovány marhahús darálvamarhanyak vagy hátszín ajánlott
 8 szelet bacon
 4 darab burger zsemle
 4 szelet sajt
 4 darab tojás

Elkészítés

Elkészítés
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőt 200°C-ra és a marhahúst osszuk el négyfelé, formázzunk belőlük burgerpogácsákat.

2

Ízlés szerint a hús mindkét oldalát sózzuk és borsozzuk, majd helyezzük a rácsra. Grillezzük mindkét oldalát 3-5 percig.

3

A szeletelt bacont szintén helyezzük el a rácsokon. Egy serpenyőben pedig készítsük el a tükörtojásokat.

4

Vegyük le a húspogácsákat a grillről, majd állítsuk össze a hamburgert. A zsemle alsó részére helyezzük rá a húst és arra egy szelet sajtot, a bacont, majd a tükörtojást és végül a zsemle tetejét.

Jó étvágyat kívánunk!
Napindító reggeli sajtburger
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66