Négysajtos csirke grillezett kápiával
![négysajtos csirke grillezett kápia recept okosgrill](http://okosgrill.hu/wp-content/uploads/2021/06/négysajtos-csirke-grillezett-kápia-recept-okosgrill.jpg)
Végtelen mennyiségű sajt érkezik hússal és kellemes körettel, a mai napon négysajtos csirke készül a pellet grillsütőn grillezett kápiával.
Ez a recept nagyon egyszerű. Nincs más dolgotok, mint szeletekre felvágni a csirkemellet, valamint négy darabra a kápia paprikákat.
Egy tálban olajjal, sóval és borssal keverjétek össze a húsokat és mehet is a pellet grillsütőre. Nagyon hamar elkészülnek mindössze a paprikára figyeljetek, nehogy gyorsan megégjenek.
Miközben sülnek egy kisebb méretű serpenyőben elkészítjük a sajtszószt. Közepes lángon 200 ml főzőtejszínnel és 50 ml vízzel kezdünk, amibe egy gerezd fokhagymát kell nyomjatok. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
Adjatok hozzá fél evőkanál keményítőt, majd jöhetnek a sajtok. 50 gramm cheddart, goudat, kéksajtot és edamit használtunk.
Köretként egy könnyed petrezselymes rizst választottunk, hogy a szósz egyetlen cseppje se vesszen kárba.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
Ez a recept nagyon egyszerű. Nincs más dolgotok, mint szeletekre felvágni a csirkemellet, valamint négy darabra a kápia paprikákat.
Egy tálban olajjal, sóval és borssal keverjétek össze a húsokat és mehet is a pellet grillsütőre. Nagyon hamar elkészülnek mindössze a paprikára figyeljetek, nehogy gyorsan megégjenek.
Miközben sülnek egy kisebb méretű serpenyőben elkészítjük a sajtszószt. Közepes lángon 200 ml főzőtejszínnel és 50 ml vízzel kezdünk, amibe egy gerezd fokhagymát kell nyomjatok. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.
Adjatok hozzá fél evőkanál keményítőt, majd jöhetnek a sajtok. 50 gramm cheddart, goudat, kéksajtot és edamit használtunk.
Köretként egy könnyed petrezselymes rizst választottunk, hogy a szósz egyetlen cseppje se vesszen kárba.