Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Négysajtos csirke grillezett kápiával

Négysajtos csirke grillezett kápiával


négysajtos csirke grillezett kápia recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Végtelen mennyiségű sajt érkezik hússal és kellemes körettel, a mai napon négysajtos csirke készül a pellet grillsütőn grillezett kápiával.

Adag4 főre
Előkészítési idő20 percFőzési idő30 percÖsszesen50 perc
Hozzávalók
 500 g csirkemell
 olívaolaj
 só, bors ízlés szerint
Szósz
 50 g cheddar sajt
 50 g gouda sajt
 50 g kék sajt
 50 g edami sajt
 1 gerezd fokhagyma
 0,50 evőkanál keményítő
 200 ml főzőtejszín
 50 ml víz
Köret
 250 g rizs
 500 ml víz
 friss petrezselyem
 2 darab kápia paprika
Elkészítés
1

Ez a recept nagyon egyszerű. Nincs más dolgotok, mint szeletekre felvágni a csirkemellet, valamint négy darabra a kápia paprikákat.

2

Egy tálban olajjal, sóval és borssal keverjétek össze a húsokat és mehet is a pellet grillsütőre. Nagyon hamar elkészülnek mindössze a paprikára figyeljetek, nehogy gyorsan megégjenek.

3

Miközben sülnek egy kisebb méretű serpenyőben elkészítjük a sajtszószt. Közepes lángon 200 ml főzőtejszínnel és 50 ml vízzel kezdünk, amibe egy gerezd fokhagymát kell nyomjatok. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.

4

Adjatok hozzá fél evőkanál keményítőt, majd jöhetnek a sajtok. 50 gramm cheddart, goudat, kéksajtot és edamit használtunk.

5

Köretként egy könnyed petrezselymes rizst választottunk, hogy a szósz egyetlen cseppje se vesszen kárba.

Jó étvágyat!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Kalifornia burgerFrissítsük fel kicsit a hagyományos grillezett hamburgert! Az USA nyugati partján a szaftos burgert az avokádó teszi teljessé! Kovászos, savanykás zsömlékbe töltve még extrább az élmény.

Hozzávalók

Hozzávalók
 500 g csirkemell
 olívaolaj
 só, bors ízlés szerint
Szósz
 50 g cheddar sajt
 50 g gouda sajt
 50 g kék sajt
 50 g edami sajt
 1 gerezd fokhagyma
 0,50 evőkanál keményítő
 200 ml főzőtejszín
 50 ml víz
Köret
 250 g rizs
 500 ml víz
 friss petrezselyem
 2 darab kápia paprika

Elkészítés

Elkészítés
1

Ez a recept nagyon egyszerű. Nincs más dolgotok, mint szeletekre felvágni a csirkemellet, valamint négy darabra a kápia paprikákat.

2

Egy tálban olajjal, sóval és borssal keverjétek össze a húsokat és mehet is a pellet grillsütőre. Nagyon hamar elkészülnek mindössze a paprikára figyeljetek, nehogy gyorsan megégjenek.

3

Miközben sülnek egy kisebb méretű serpenyőben elkészítjük a sajtszószt. Közepes lángon 200 ml főzőtejszínnel és 50 ml vízzel kezdünk, amibe egy gerezd fokhagymát kell nyomjatok. Sózzuk és borsozzuk ízlés szerint.

4

Adjatok hozzá fél evőkanál keményítőt, majd jöhetnek a sajtok. 50 gramm cheddart, goudat, kéksajtot és edamit használtunk.

5

Köretként egy könnyed petrezselymes rizst választottunk, hogy a szósz egyetlen cseppje se vesszen kárba.

Jó étvágyat!
Négysajtos csirke grillezett kápiával
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66