Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Nem tréfa: Csoki burger

Nem tréfa: Csoki burger


csoki burger recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ne kövezzetek meg minket, de ezt az őrült amerikai receptet muszáj kipróbálni! A végeredmény egy megdöbbentően finom - és persze édes - fogás! Következzen a csoki burger.

Adag2 főre
Előkészítési idő30 percFőzési idő30 percÖsszesen1 óra
Hozzávalók
 400 g darált marhahús
 1 tábla chilis étcsokoládé
 1 csomag edami sajt
 só, bors
 2 darab hamburger buci
 2 karika ananász
 2 evőkanál juharszirup
Elkészítés
1

Egy tábla jó minőségű étcsokit vágjunk apróra és keverjük össze a darált marhahússal, sóval és borssal.

2

Formáljunk belőle húspogácsákat és mehetnek is a 175°C-os fa pellet Okosgrillre, hogy tökéletesre süljenek.

3

A bucikat félbevágást követően juharsziruppal kenjük át és így pirítsuk le. Amikor a husik elkészülnek dobjuk rájuk a sajt szeletet.

4

A már lepirult bucikra mehet az ananász - amit akár szintén meggrillezhetünk -, ennek tetejére érkezhetnek a húsok és még egy kevés juharszirup.

5

Az összeállítás szokatlan, de ha szeretnétek valami elsőre furcsának hangzót kipróbálni, akkor hajrá! Higgyétek el, mi is meglepődtünk a végeredményen!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grillezett chilis-limeos kukoricaHa ezt készíted az összejövetelen, biztos lehetsz benne, hogy sokáig emlegetni fogják. A zsenge grillezett kukoricát ízletes chilis-limeos vajjal kenjük meg az új kedvenc nyári köretünkhöz.
Töltött tarja pisztáciával – Szoky konyhájaGrill recept videó: Ahogy lenyűgöző, kíméletlenül látványos külsejével, úgy izgalmas tartalmával egyaránt elkápráztat ez a furmányos, nem éppen hétköznapi töltött tarja. Exkluzív, kellemes és fejedelmi - de mégis roppant egyszerű!
SPG fűszerezett, sörben párolt marhaoldalasLehet, hogy a marhabordákon nincs annyi hús, mint a sertés oldalason, de ha pl. Traeger 'Que szószba forgatjuk, akkor felejthetetlenül finomak lesznek. Grillezzük meg őket egy serpenyőben, hogy ne égjenek le és a hús is szaftos maradhasson.

Hozzávalók

Hozzávalók
 400 g darált marhahús
 1 tábla chilis étcsokoládé
 1 csomag edami sajt
 só, bors
 2 darab hamburger buci
 2 karika ananász
 2 evőkanál juharszirup

Elkészítés

Elkészítés
1

Egy tábla jó minőségű étcsokit vágjunk apróra és keverjük össze a darált marhahússal, sóval és borssal.

2

Formáljunk belőle húspogácsákat és mehetnek is a 175°C-os fa pellet Okosgrillre, hogy tökéletesre süljenek.

3

A bucikat félbevágást követően juharsziruppal kenjük át és így pirítsuk le. Amikor a husik elkészülnek dobjuk rájuk a sajt szeletet.

4

A már lepirult bucikra mehet az ananász - amit akár szintén meggrillezhetünk -, ennek tetejére érkezhetnek a húsok és még egy kevés juharszirup.

5

Az összeállítás szokatlan, de ha szeretnétek valami elsőre furcsának hangzót kipróbálni, akkor hajrá! Higgyétek el, mi is meglepődtünk a végeredményen!

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Nem tréfa: Csoki burger
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66