Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

New York pastrami szendvics

New York pastrami szendvics


new york pastrami szendvics recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egy brutális fogás receptjét hozta ma Fald fel Ádám: New York Pastrami szendvics. Nincs másra szükségetek, mint egy szép nagy marhaszegyre, rengeteg fűszerre és egy fecskendőre, tűvel a hús beoltásához.

Adag4 főre
Előkészítési idő30 percFőzési idő9 óraÖsszesen9 óra 30 perc
Hozzávalók:
 3 kg marhaszegy
 500 ml víz
 2 evőkanál barnacukor
 1 evőkanál
 50 ml whisky
 1 teáskanál rozmaring
 1 teáskanál kakukkfű
 1 teáskanál oregánó
 1 teáskanál szegfűszeg
 1 teáskanál szerecsendió
 1 darab babérlevél
 1 gerezd fokhagyma
 1 darab egész fahéj
 0,50 evőkanál egész bors
Rub
 1 teáskanál kömény
 1 evőkanál pirospaprika
 1 evőkanál fokhagymapor
 1 evőkanál Cayanne bors
Egyéb
 1 kg kenyér
 1 üveg csemege uborka
Elkészítés
1

Egy brutális fogás receptjét hozta ma Fald fel Ádám: New York Pastrami szendvics. Nincs másra szükségetek, mint egy szép nagy marhaszegyre, rengeteg fűszerre és egy fecskendőre, tűvel a hús beoltásához.

2

Elsőnek ezzel is fogtok kezdeni, amihez egy fazékba öntsetek fél liter vizet és a következő fűszereket adjátok hozzá: 2 evőkanál barna cukor, 1 evőkanál só, 1 kupica whisky, 1 teáskanál rozmaring, 1 teáskanál kakukkfű, 1 teáskanál oregánó, 1 teáskanál szegfűszeg, 1 teáskanál szerecsendió , 1 darab babérlevél, 1 gerezd fokhagyma, 1 darab egész fahéj és fél evőkanál egész bors.

3

Forraljátok fel és keverjétek el az egészet, hogy a fűszerek szépen elvegyüljenek, majd a fecskendő segítségével oldjátok be a húst.

4

A rubohoz csupán keverjünk össze 1 evőkanál őrölt borsot, 1 evőkanál Cayanne borsot, 1 teáskanál őrölt köményt, 1 evőkanál pirospaprikát, 1 evőkanál fokhagymaport.

5

Jól szórjátok meg a húst a rubbal, majd tapogassátok be vele minden oldalról.

6

A hús sütéséhez a megszokott pellet grillsütőnkre lesz szükség, amibe 4 órát 90 fokon sül, és miután letelt az idő alufóliába csomagolva ismét négy órát sütjük tovább.

7

A kész marhaszegyet vágjátok szeletekre és 1-1 darab pirított kenyér közötti teret pakoljátok agyon dijoni mustár és uborka szeletek kíséretében.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Sült sós perec sörös sajtmártássalTunkold a frissen sült perecet meleg és sörös sajtmártásba. A házilag készült lágy pereceket megsütheted egy Okosgrill segítségével, sok sóval és gazdag sör-sajtmártással párosítva. Tökéletes grillen készült meccsnézős finomság.
4 sajtos és prosciutto pizza, olasz-nápolyi pizzaAz egyik legnépszerűbb étel az egész világon a pizza. Ahány ház, annyi szokás, annyi tészta, annyi elkészítés. Most mutatunk egy grillen, pizzakövön készült 4 sajtos és prosciutto sonkás változatot.
Francesinha, egy portugál szendvics, ha teletömnéd a hasadEz a kalóriadús frankensteini szendvics-szörnyeteg Portugáliából Porto városából származik. Két szelet kenyér között szaftos, pácolt sonkát, füstölt sertés- és chipolata kolbászt és steaket találunk. A helyiek még jó pár garnélával is kiegészítik, miért is ne. A szendvicset ezután olvasztott sajttal bevonják, és sörből és paradicsomból készült szószba merítik. Mindig sült krumplival tálalják, mert a portugálok láthatóan soha nem hallottak a szívbetegségről.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 3 kg marhaszegy
 500 ml víz
 2 evőkanál barnacukor
 1 evőkanál
 50 ml whisky
 1 teáskanál rozmaring
 1 teáskanál kakukkfű
 1 teáskanál oregánó
 1 teáskanál szegfűszeg
 1 teáskanál szerecsendió
 1 darab babérlevél
 1 gerezd fokhagyma
 1 darab egész fahéj
 0,50 evőkanál egész bors
Rub
 1 teáskanál kömény
 1 evőkanál pirospaprika
 1 evőkanál fokhagymapor
 1 evőkanál Cayanne bors
Egyéb
 1 kg kenyér
 1 üveg csemege uborka

Elkészítés

Elkészítés
1

Egy brutális fogás receptjét hozta ma Fald fel Ádám: New York Pastrami szendvics. Nincs másra szükségetek, mint egy szép nagy marhaszegyre, rengeteg fűszerre és egy fecskendőre, tűvel a hús beoltásához.

2

Elsőnek ezzel is fogtok kezdeni, amihez egy fazékba öntsetek fél liter vizet és a következő fűszereket adjátok hozzá: 2 evőkanál barna cukor, 1 evőkanál só, 1 kupica whisky, 1 teáskanál rozmaring, 1 teáskanál kakukkfű, 1 teáskanál oregánó, 1 teáskanál szegfűszeg, 1 teáskanál szerecsendió , 1 darab babérlevél, 1 gerezd fokhagyma, 1 darab egész fahéj és fél evőkanál egész bors.

3

Forraljátok fel és keverjétek el az egészet, hogy a fűszerek szépen elvegyüljenek, majd a fecskendő segítségével oldjátok be a húst.

4

A rubohoz csupán keverjünk össze 1 evőkanál őrölt borsot, 1 evőkanál Cayanne borsot, 1 teáskanál őrölt köményt, 1 evőkanál pirospaprikát, 1 evőkanál fokhagymaport.

5

Jól szórjátok meg a húst a rubbal, majd tapogassátok be vele minden oldalról.

6

A hús sütéséhez a megszokott pellet grillsütőnkre lesz szükség, amibe 4 órát 90 fokon sül, és miután letelt az idő alufóliába csomagolva ismét négy órát sütjük tovább.

7

A kész marhaszegyet vágjátok szeletekre és 1-1 darab pirított kenyér közötti teret pakoljátok agyon dijoni mustár és uborka szeletek kíséretében.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
New York pastrami szendvics
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66