Omlós marha oldalas, marhaszegy- Szoky konyhája
Grill recept videó: Szoky marhaborda, marhaszegy receptje: a hús lesütve és grillsütőben elkészítve, majd egy az elkészült omlós hús egy fantasztikus szafttal leöntve. Csorog a nyálad? Nekünk is 🙂
A húsokat befűszerezzük. Só, őrölt kömény, csapott evőkanál barnacukor, koriander, őrölt színes bors. Összeforgatás után egy serpenyőben vagy wokban, libazsíron süssünk kérget a húsokra.
Visszarakva a keverőtálba a lepirított húsokat mehetnek rá a további fűszerek és hozzávalók. Gorombára vágott hagyma, fokhagyma, babérlevél, sárgarépa, szárított petrezselyem, pirospaprika, mustár, paradicsom. Alaposan forgassuk össze a marhabordákkal és marhaszeggyel.
A tepsibe öntsünk húslevest vagy vizet, majd helyezzük el benne a húsokat. 4-4,5 órát 130 fokon süssük fólia alatt a grillsütőn.
A fóliát eltávolítva 1,5-2 órán keresztül fólia nélkül 150 fokon süssük tovább. Saját zsírjával kenegessük át időnként.
A húsokból kijövő zsírokat, leveket és a répás-hagymás-fokhagymás keveréket turmixoljuk le (a babérlevelet távolítsuk el). Ezzel kiváló hozzáillő szaftot kapunk majd. Házi kenyérrel, kovászos uborkával tálaljuk.
Szoky konyhája receptkönyv:
Részletek ide kattintva: Kerti sütés-főzés Szokyval
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
- KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
A húsokat befűszerezzük. Só, őrölt kömény, csapott evőkanál barnacukor, koriander, őrölt színes bors. Összeforgatás után egy serpenyőben vagy wokban, libazsíron süssünk kérget a húsokra.
Visszarakva a keverőtálba a lepirított húsokat mehetnek rá a további fűszerek és hozzávalók. Gorombára vágott hagyma, fokhagyma, babérlevél, sárgarépa, szárított petrezselyem, pirospaprika, mustár, paradicsom. Alaposan forgassuk össze a marhabordákkal és marhaszeggyel.
A tepsibe öntsünk húslevest vagy vizet, majd helyezzük el benne a húsokat. 4-4,5 órát 130 fokon süssük fólia alatt a grillsütőn.
A fóliát eltávolítva 1,5-2 órán keresztül fólia nélkül 150 fokon süssük tovább. Saját zsírjával kenegessük át időnként.
A húsokból kijövő zsírokat, leveket és a répás-hagymás-fokhagymás keveréket turmixoljuk le (a babérlevelet távolítsuk el). Ezzel kiváló hozzáillő szaftot kapunk majd. Házi kenyérrel, kovászos uborkával tálaljuk.