Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Pokolian csípős csirkeszárny

Pokolian csípős csirkeszárny


pokolian csípős csirkeszárnyak
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Tűzoltó készüléket bekészíteni, most egy igazán csípős csirkeszárny következik! Ebben a pokolian csípős receptben szerepet kap csípős fűszer és duplán csípős szósz is.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő1 óraÖsszesen1 óra 15 perc
Hozzávalók a páchoz:
 1,50 kg csirkeszárny
 2 evőkanál olaj
Fűszerezés
 1 evőkanál paprika
 2 teáskanál barnacukor
 1 teáskanál
 1 teáskanál őrölt fekete bors
 1 teáskanál Cayenne bors
 1 teáskanál hagymapor
 1 teáskanál fokhagyma granulátum
 1 teáskanál zellermag
Milestone66 fűszerajánló
 4 evőkanál Milestone66 Yellow grill-bbq fűszerkeverékfűszerkeverés helyett
Hozzávalók a szószhoz:
 8 evőkanál vaj
 4 darab jalapeño paprikavékonyra szeletelve
 2 teáskanál friss korianderlevél
 120 g csípős barbecue szósz
Elkészítés
1

A szárnyakat vágjuk két darabra és tegyük egy nagy tálba, majd kenjük át mindenhol olajjal.

2

Készítsük el a fűszerkeveréket, rubot: minden felsorolt hozzávalót keverjünk össze alaposan egy kisebb tálban, majd szórjuk rá a szárnyakra, hogy mindenhol teljesen befedje a húsokat.

3

Természetesen használhatunk kész fűszerkeveréket is. Mi a Milestone66 Yellow rubot ajánljuk, amit kifejezetten csirkéhez fejlesztettünk.

4

A grillsütőt állítsuk be 175°C-ra, majd helyezzük a rácsra a szárnyakat és egyszer átfordítva süssük 35-40 percen keresztül.

5

Készítsük el a szószt: olvasszuk fel a vajat egy kis serpenyőben közepes-alacsony lángon. Adjuk hozzá a jalapeno paprikát és süssük-főzzük 3-4 percen keresztül, amíg kissé megpuhul.

6

Keverjük hozzá a koriandert és a csípős barbecue szószt. Vegyük le az edényt a tűzhelyről és fedjük le, hogy a szósz meleg maradjon a tálalásig.

7

Az elkészült szárnyakat forgassuk bele a szószba és már tehetjük is a tányérra.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Nachos tál grillen, gazdagonA mexikói konyha nagyon jó mártogatósban és chipsekben is. Ebben a tálban egyesülnek ezek a jellemezők és egy brutál megrakott tv nézős, beszélgetős étel jön létre. Minek nevezzelek, kérdezné Petőfi, de mi inkább kérdezősködés helyett felfaljuk.
Pulled pork tálAz egyik legjobb fogyasztási módja a tépett malacnak, ha épp nem szendvicsbe kerül. Nagyszerű étel foci meccsekhez, baráti vacsikhoz vagy persze minden ok nélkül.
Marhapörkölt dutch oven-ben készítve hagymás tarhonyávalAz öntöttvas dutch ovenben készített marhapörkölt egy ízletes, hagyományos étel, amely tökéletesen megőrzi a hús zamatos ízét és puhává varázsolja azt. A vasedényben történő főzés révén a pörkölt lassan és egyenletesen készül el, így garantálva az ízek tökéletes összeérését és a szaftos, omlós húst.
Pulled pork mac&cheese by JD’s BBQA múltkori pulled porkból maradt egy kis doboznyi a fagyasztóban, és mivel ma nem volt hangulatom egy nagyobb sütéshez, de a grill-t nem akartam pihenni hagyni, megkértem az asszonyt, hogy csinálja meg a sajt szószt és csináljunk a húsból egy jó PP-os M&C-t.

Hozzávalók

Hozzávalók a páchoz:
 1,50 kg csirkeszárny
 2 evőkanál olaj
Fűszerezés
 1 evőkanál paprika
 2 teáskanál barnacukor
 1 teáskanál
 1 teáskanál őrölt fekete bors
 1 teáskanál Cayenne bors
 1 teáskanál hagymapor
 1 teáskanál fokhagyma granulátum
 1 teáskanál zellermag
Milestone66 fűszerajánló
 4 evőkanál Milestone66 Yellow grill-bbq fűszerkeverékfűszerkeverés helyett
Hozzávalók a szószhoz:
 8 evőkanál vaj
 4 darab jalapeño paprikavékonyra szeletelve
 2 teáskanál friss korianderlevél
 120 g csípős barbecue szósz

Elkészítés

Elkészítés
1

A szárnyakat vágjuk két darabra és tegyük egy nagy tálba, majd kenjük át mindenhol olajjal.

2

Készítsük el a fűszerkeveréket, rubot: minden felsorolt hozzávalót keverjünk össze alaposan egy kisebb tálban, majd szórjuk rá a szárnyakra, hogy mindenhol teljesen befedje a húsokat.

3

Természetesen használhatunk kész fűszerkeveréket is. Mi a Milestone66 Yellow rubot ajánljuk, amit kifejezetten csirkéhez fejlesztettünk.

4

A grillsütőt állítsuk be 175°C-ra, majd helyezzük a rácsra a szárnyakat és egyszer átfordítva süssük 35-40 percen keresztül.

5

Készítsük el a szószt: olvasszuk fel a vajat egy kis serpenyőben közepes-alacsony lángon. Adjuk hozzá a jalapeno paprikát és süssük-főzzük 3-4 percen keresztül, amíg kissé megpuhul.

6

Keverjük hozzá a koriandert és a csípős barbecue szószt. Vegyük le az edényt a tűzhelyről és fedjük le, hogy a szósz meleg maradjon a tálalásig.

7

Az elkészült szárnyakat forgassuk bele a szószba és már tehetjük is a tányérra.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Pokolian csípős csirkeszárny
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66