Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Pulled pork töltött hot dog

Pulled pork töltött hot dog


Pulled pork töltött hot-dog recept okosgrill.hu
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ha unod már a klasszikus grill ételeket, akkor ez nagyon fog tetszeni! Egy sajtos, szaftos nagyon extra receptet hoztunk amit bárki el tud készíteni.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő1 óraÖsszesen1 óra 15 perc
Hozzávalók
 pulled pork
 2 darab bagett
 vaj
 6 fokhagyma
 2 pár virsli
 300 g reszelt mozzarella
 1 csokor újhagyma
 pirított hagyma
Elkészítés
1

Az első lépés a pulled pork, azaz a tépett malac elkészítése.

Ehhez receptet egy korábbi pulled pork videóban találtok.

2

A buci előkészítése: ha lehet olyan kenyeret vagy bagettet válasszatok, ami kellőképpen hosszú és széles, így könnyen tölthető. Vágjátok ki a képen látható módon a közepét, majd ujjal préseljétek össze, kenjétek meg alaposan kívül-belül margarinnal. Ízesítsük még fokhagymával és mehet pirulni 180°C-on.

3

A pulled pork husi miután elkészült tépjük darabjaira és keverjük össze barbecue szósszal. Vágjunk meg pár darab virslit, süssük meg ezt is a grillen és már csak az összeállítás maradt hátra.

4

A kenyerünket pakoljuk meg sajttal, tegyünk rá egy virslit, egy jó nagy adagot a tépett húsiból, majd szórjuk meg ismét sajttal bőséggel.

5

Tegyük vissza a sütőbe és pirítsuk még addig, amíg a sajt szépen meg nem olvad. Tálalásnál pedig szórjuk meg újhagymával és pirított hagymával.

Jó étvágyat kívánunk!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Bárányborda rozmaringos-mustáros mártássalMi lehetne jobb egy bárányborda szeletnél? Hát a dupla bárányborda szelet! Ha darabolva csak egy-egy szeletet találunk, akkor vegyünk egy egész bordát és vágjuk fel magunk. Ha a csontokat nem „franciásították” eleve, akkor ezt saját magunk is megtehetjük úgy, hogy lekaparjuk a csontokról a felesleges zsírt, porcot és húst. Ez a lépés természetesen nem kötelező, de elegánsabb megjelenést kölcsönözhet ételünknek.
BBQ KocsonyaBBQ és kocsonya együtt? Két lassan készülő, hagyományos recept fúzióját mutatjuk most be nektek. Készítsétek el, hiszen zseniális a két tradicionális finomság együtt!
Kentucky bourbon BBQ csülökBürgés Tomi ezúttal sertés hátsó csülköket dobott a rácsra, miután alaposan befűszerezte. A sütés közben még különböző szószokkal fokozta az élvezeteket na és persze alapos füstöt is kapott a csülök.

Hozzávalók

Hozzávalók
 pulled pork
 2 darab bagett
 vaj
 6 fokhagyma
 2 pár virsli
 300 g reszelt mozzarella
 1 csokor újhagyma
 pirított hagyma

Elkészítés

Elkészítés
1

Az első lépés a pulled pork, azaz a tépett malac elkészítése.

Ehhez receptet egy korábbi pulled pork videóban találtok.

2

A buci előkészítése: ha lehet olyan kenyeret vagy bagettet válasszatok, ami kellőképpen hosszú és széles, így könnyen tölthető. Vágjátok ki a képen látható módon a közepét, majd ujjal préseljétek össze, kenjétek meg alaposan kívül-belül margarinnal. Ízesítsük még fokhagymával és mehet pirulni 180°C-on.

3

A pulled pork husi miután elkészült tépjük darabjaira és keverjük össze barbecue szósszal. Vágjunk meg pár darab virslit, süssük meg ezt is a grillen és már csak az összeállítás maradt hátra.

4

A kenyerünket pakoljuk meg sajttal, tegyünk rá egy virslit, egy jó nagy adagot a tépett húsiból, majd szórjuk meg ismét sajttal bőséggel.

5

Tegyük vissza a sütőbe és pirítsuk még addig, amíg a sajt szépen meg nem olvad. Tálalásnál pedig szórjuk meg újhagymával és pirított hagymával.

Jó étvágyat kívánunk!
Pulled pork töltött hot dog
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66