Pulled pork töltött káposzta
Korábban készítettünk már pulled pork kocsonyát, az ünnepi asztalra. Idén töltött káposztára került sor, amiből tépett malacos verzió készült darált hús helyett. Izgalmas fúzió, mindenképpen érdemes kipróbálni, ráadásul agyagedényben készült, így még extrább az ízélmény.
1,5 kg tépett húst tovább ízesítünk: 1 tojás, Milestone66 SPG+ és piros paprika is kerül bele ízlés szerint.
1 bögre jázmin rizst is hozzákeverünk a tépett húshoz és gombócot formázunk, majd káposztalevélbe tekerünk.
A korondi Milestone66 köcsög aljára reszelt káposztát teszünk, amire érkezhetnek a gombócok és a 2x2cm-es darabokra vágott füstölt szalonna, a babérlevél majd újra reszelt káposzta, káposztalevél.
Öntsük fel vízzel és helyezzük a még hideg a grillsütőbe Együtt melegítsük fel 180-200°C-ra és főzzük 1,5 órán keresztül.
A rántáshoz 100 ml olajon 3 evőkanál lisztet aranybarnára pirítunk, majd belekeverünk 3 evőkanál piros paprikát.
A főzővízből kiveszünk, majd a rántást nyakon öntjük vele. Az egészet visszatesszük, növeljük a hőt 220°C-ra és további 30 percen keresztül főzzük.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
- KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
1,5 kg tépett húst tovább ízesítünk: 1 tojás, Milestone66 SPG+ és piros paprika is kerül bele ízlés szerint.
1 bögre jázmin rizst is hozzákeverünk a tépett húshoz és gombócot formázunk, majd káposztalevélbe tekerünk.
A korondi Milestone66 köcsög aljára reszelt káposztát teszünk, amire érkezhetnek a gombócok és a 2x2cm-es darabokra vágott füstölt szalonna, a babérlevél majd újra reszelt káposzta, káposztalevél.
Öntsük fel vízzel és helyezzük a még hideg a grillsütőbe Együtt melegítsük fel 180-200°C-ra és főzzük 1,5 órán keresztül.
A rántáshoz 100 ml olajon 3 evőkanál lisztet aranybarnára pirítunk, majd belekeverünk 3 evőkanál piros paprikát.
A főzővízből kiveszünk, majd a rántást nyakon öntjük vele. Az egészet visszatesszük, növeljük a hőt 220°C-ra és további 30 percen keresztül főzzük.