Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 170 recept vár!

Pulykahere tojásos nokedlivel

Pulykahere tojásos nokedlivel


pulykahere tojásos nokedlivel recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egy igazán tökös receptet hoztunk most nektek: pulykahere tojásos nokedlivel. Tápanyagban gazdag alapanyag, egyes kultúrákban afrodiziákumként is vélekednek róla. Egy biztos, a gátlásokat leküzdve érdemes megkóstolni.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő20 percÖsszesen35 perc
Hozzávalók
 250 g pulykahere
 100 g vaj
 3 gerezd fokhagyma
 2 fej vöröshagyma
 1 darab hegyes erős paprika
 só, fekete bors, Cayenne-bors
 nokedli tészta
 2 darab tojás
Eszközök
Elkészítés
1

Kezdjünk bele! A fa pellet grillsütőt állítsuk be kb. 175℃-ra.

2

Első lépésben 100 gramm vajat megolvasztunk, amihez hozzáadjuk az aprított hagymát, fokhagymát és hegyes erős paprikát. Miután a zöldségek pár perc alatt összesültek borítsuk bele a pulykaherét.

3

Egyből fűszerezzük sóval, fekete borssal és Cayenne-borssal és nagyon fontos, hogy max. 5 percen keresztül süss, így krémes lesz a belseje.

4

Az idő leteltével ráöntjük a nokedli tésztát, majd miután elkevertük hozzáöntünk két felvert tojást és összesütjük.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Wagyu burger karamellizált hagymával, fokhagymás aiolival, gombávalElegáns klasszikus marhaburger, ebben a verzióban Wagyu-ból készítve karamellizált hagymával, fokhagymás aioli szósszal és gombával. Biztosan lenyűgöz majd! A Wagyu marhahús a japánok nemzeti kincse. Húsa márványozott, puha, szaftos a benne lévő zsíroktól. Igazán különleges alkalmakra ajánljuk, mint egy születésnap, akár egy randi est, vagy különleges vendég esetén.
Grillkolbászos mediterrán raguAz olasz kiruccanásunk alkalmával volt szerencsénk egy igazi olasz kerti konyhában főzni ugyanis a hotelünk tulajdonosa megengedte számunkra, hogy használjuk az étteremnek a kerthelyiségét. Egy esti főzés alkalmával mediterrán ragu készült grillkolbásszal.

Hozzávalók

Hozzávalók
 250 g pulykahere
 100 g vaj
 3 gerezd fokhagyma
 2 fej vöröshagyma
 1 darab hegyes erős paprika
 só, fekete bors, Cayenne-bors
 nokedli tészta
 2 darab tojás
Eszközök

Elkészítés

Elkészítés
1

Kezdjünk bele! A fa pellet grillsütőt állítsuk be kb. 175℃-ra.

2

Első lépésben 100 gramm vajat megolvasztunk, amihez hozzáadjuk az aprított hagymát, fokhagymát és hegyes erős paprikát. Miután a zöldségek pár perc alatt összesültek borítsuk bele a pulykaherét.

3

Egyből fűszerezzük sóval, fekete borssal és Cayenne-borssal és nagyon fontos, hogy max. 5 percen keresztül süss, így krémes lesz a belseje.

4

Az idő leteltével ráöntjük a nokedli tésztát, majd miután elkevertük hozzáöntünk két felvert tojást és összesütjük.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!

Notes

Pulykahere tojásos nokedlivel
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66