Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Pulykahere tojásos nokedlivel

Pulykahere tojásos nokedlivel


pulykahere tojásos nokedlivel recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egy igazán tökös receptet hoztunk most nektek: pulykahere tojásos nokedlivel. Tápanyagban gazdag alapanyag, egyes kultúrákban afrodiziákumként is vélekednek róla. Egy biztos, a gátlásokat leküzdve érdemes megkóstolni.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő20 percÖsszesen35 perc
Hozzávalók
 250 g pulykahere
 100 g vaj
 3 gerezd fokhagyma
 2 fej vöröshagyma
 1 darab hegyes erős paprika
 só, fekete bors, Cayenne-bors
 nokedli tészta
 2 darab tojás
Eszközök
Elkészítés
1

Kezdjünk bele! A fa pellet grillsütőt állítsuk be kb. 175℃-ra.

2

Első lépésben 100 gramm vajat megolvasztunk, amihez hozzáadjuk az aprított hagymát, fokhagymát és hegyes erős paprikát. Miután a zöldségek pár perc alatt összesültek borítsuk bele a pulykaherét.

3

Egyből fűszerezzük sóval, fekete borssal és Cayenne-borssal és nagyon fontos, hogy max. 5 percen keresztül süss, így krémes lesz a belseje.

4

Az idő leteltével ráöntjük a nokedli tésztát, majd miután elkevertük hozzáöntünk két felvert tojást és összesütjük.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Sokác bab agyagedényben készítveMi jellemzi a sokác babot? A hagyományos, tápláló étel összetevői gazdag ízeket rejt magában. A délvidéki konyha egyik ikonikus fogása, amely a helyi gasztronómia jellegzetességeit mutatja be nekünk. Az étel elkészítése során a hagyományos agyagedényt használnak, amelyet a tűz körül, egy kis távolságra helyeznek el. Ezzel a módszerrel az étel mindig csak az egyik oldalán érintkezik nagyobb hővel, és mivel a rétegeket lazán vannak egymásra helyezve így forgásban van és minden része egységesen átmelegszik. A hozzávalók lassan, hosszú órák alatt szinte összeolvadnak, kialakítva az étel jellegzetes ízét és textúráját.
Texas stílusú marhaszegyA texasi BBQ főszereplője a hús. A szósz csak a lehető legkevesebb mellette. A füstölt Texas stílusú marhaszegy ebben a minimalista felfogásban készül, hogy a húsos íz és a textúra ragyoghasson. A végeredmény gazdag, puha és tele természetes ízekkel. Ez a recept megéri az idejét.
Német grillkolbászos szendvics házi mustárralA német kolbász elismerésre méltó! Zseniális finomság, szuper szaftos és tökéletesen illik egy jó hot dog kiflibe. De ennyi nem elég, jöhet hozzá házi mustár és persze ezen a vonalon elmaradhatatlan a savanyú káposzta is! A kolbásszal csupa jó dolog történik: füstöljük, grillezzük és bekerül a zsemlébe.
Pármai grill sertéstarja grill recept by Szoky konyhájaImádjuk a sertéstarját és ez ennek a receptnek is köszönhető. A pármai tarja grillsütőn elkészítve és oltárira finom és minden perce megéri, amíg elkészül. Szoky videóban mutatja meg, hogyan is kell elkészíteni.

Hozzávalók

Hozzávalók
 250 g pulykahere
 100 g vaj
 3 gerezd fokhagyma
 2 fej vöröshagyma
 1 darab hegyes erős paprika
 só, fekete bors, Cayenne-bors
 nokedli tészta
 2 darab tojás
Eszközök

Elkészítés

Elkészítés
1

Kezdjünk bele! A fa pellet grillsütőt állítsuk be kb. 175℃-ra.

2

Első lépésben 100 gramm vajat megolvasztunk, amihez hozzáadjuk az aprított hagymát, fokhagymát és hegyes erős paprikát. Miután a zöldségek pár perc alatt összesültek borítsuk bele a pulykaherét.

3

Egyből fűszerezzük sóval, fekete borssal és Cayenne-borssal és nagyon fontos, hogy max. 5 percen keresztül süss, így krémes lesz a belseje.

4

Az idő leteltével ráöntjük a nokedli tésztát, majd miután elkevertük hozzáöntünk két felvert tojást és összesütjük.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Pulykahere tojásos nokedlivel
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66