Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Csatlakozz a Grill és BBq közösséghez

Rizskoch, rizsfelfújt Milestone66 Pink-kel

Rizskoch, rizsfelfújt Milestone66 Pink-kel


rizskoch rizsfelfújt milestone66 pink recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Eddig is készítettünk már izgalmas dolgokat a grillsütőben és ez most sincs másképp! Következzen most egy rizskoch, rizsfelfújt recept, mégpedig Milestone66 Pink-kel fűszerezve.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő1 óraÖsszesen1 óra 15 perc
Hozzávalók
 1 l tej
 1 bögre rizs
 8 darab tojás
 8 evőkanál cukor
 1 csomag vaníliás cukor
 1 evőkanál vaj
 1 evőkanál búzadara
 kedvenc lekvárunk
Eszközök
Elkészítés
1

A fa pellet grillsütőt állítsuk be kb. 180 ℃-ra.

2

A tejet feltesszük a grillsütőre főni. Amikor felforrt beletesszük a bögre rizst. Ahogy sűrűsödik a rizs és fő el a tej belőle azt pótoljuk vízzel. Körülbelül egy fél órát kell kevergetni, majd amikor elkészült vegyük le pihenni.

3

A tojásokat válasszuk ketté és a tojássárgáját alaposan keverjük össze a cukorral, illetve a Milestone66 Pink fűszerrel, illetve a vaníliás cukorral.

4

A tojásfehérjét verjük habbá, majd egyenletesen keverjük bele a cukrozott, fűszerezett krémbe, majd a teljes adagot forgassuk össze a rizzsel.

5

Egy üvegedényt vajazzunk ki, szórjuk be búzadarával, hogy ne tapadjon az oldala. Érkezhet bele a rizskoch tésztája, majd mehet is be a pellet grillsütőbe, kb. 30 percre.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Egyben sült BBQ fasírt, vagdaltFasírtot készíteni bbq technikával is rendkívül egyszerű, ráadásul extra finom lesz, hála a füst ínycsiklandozó aromájának. Ez a recept vagdalt és húskenyér néven is népszerű, az USA-ban csak szimplán meatloaf-nak hívják.
Amerikai baconös almás piteAz amerikaiak bármihez tudnak enni bacont és igazuk is van, nagyszerű ötlet. Elhoztunk nektek egy nagyszerű baconös almás pite receptet, amit természetesen érdemes grillsütőn elkészíteni.
Grillezett Kalbi (koreai marhaborda)A házi készítésű koreai pác és az almafa füstje teljesen feldobja ezt a marhabordát. Ezek a pácolt oldalasok minden bizonnyal fatüzelésű étel repertoárunk ékszerei lesznek ízükkel és gyors elkészítésükkel.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 l tej
 1 bögre rizs
 8 darab tojás
 8 evőkanál cukor
 1 csomag vaníliás cukor
 1 evőkanál vaj
 1 evőkanál búzadara
 kedvenc lekvárunk
Eszközök

Elkészítés

Elkészítés
1

A fa pellet grillsütőt állítsuk be kb. 180 ℃-ra.

2

A tejet feltesszük a grillsütőre főni. Amikor felforrt beletesszük a bögre rizst. Ahogy sűrűsödik a rizs és fő el a tej belőle azt pótoljuk vízzel. Körülbelül egy fél órát kell kevergetni, majd amikor elkészült vegyük le pihenni.

3

A tojásokat válasszuk ketté és a tojássárgáját alaposan keverjük össze a cukorral, illetve a Milestone66 Pink fűszerrel, illetve a vaníliás cukorral.

4

A tojásfehérjét verjük habbá, majd egyenletesen keverjük bele a cukrozott, fűszerezett krémbe, majd a teljes adagot forgassuk össze a rizzsel.

5

Egy üvegedényt vajazzunk ki, szórjuk be búzadarával, hogy ne tapadjon az oldala. Érkezhet bele a rizskoch tésztája, majd mehet is be a pellet grillsütőbe, kb. 30 percre.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Rizskoch, rizsfelfújt Milestone66 Pink-kel
has been added to your cart.
Checkout
Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66