Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Rizskoch, rizsfelfújt Milestone66 Pink-kel

Rizskoch, rizsfelfújt Milestone66 Pink-kel


rizskoch rizsfelfújt milestone66 pink recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Eddig is készítettünk már izgalmas dolgokat a grillsütőben és ez most sincs másképp! Következzen most egy rizskoch, rizsfelfújt recept, mégpedig Milestone66 Pink-kel fűszerezve.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő1 óraÖsszesen1 óra 15 perc
Hozzávalók
 1 l tej
 1 bögre rizs
 8 darab tojás
 8 evőkanál cukor
 1 csomag vaníliás cukor
 1 evőkanál vaj
 1 evőkanál búzadara
 kedvenc lekvárunk
Eszközök
Elkészítés
1

A fa pellet grillsütőt állítsuk be kb. 180 ℃-ra.

2

A tejet feltesszük a grillsütőre főni. Amikor felforrt beletesszük a bögre rizst. Ahogy sűrűsödik a rizs és fő el a tej belőle azt pótoljuk vízzel. Körülbelül egy fél órát kell kevergetni, majd amikor elkészült vegyük le pihenni.

3

A tojásokat válasszuk ketté és a tojássárgáját alaposan keverjük össze a cukorral, illetve a Milestone66 Pink fűszerrel, illetve a vaníliás cukorral.

4

A tojásfehérjét verjük habbá, majd egyenletesen keverjük bele a cukrozott, fűszerezett krémbe, majd a teljes adagot forgassuk össze a rizzsel.

5

Egy üvegedényt vajazzunk ki, szórjuk be búzadarával, hogy ne tapadjon az oldala. Érkezhet bele a rizskoch tésztája, majd mehet is be a pellet grillsütőbe, kb. 30 percre.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Édes-fűszeres almás BBQ mártásA grillezés egyik legfontosabb alapanyaga a minőségi, otthon is elkészíthető BBQ szószok. Különleges ízvilágot hoz el az almás, édes fűszeres bbq szósz. Kiváló döntés húsok mellett sült sajtokhoz is.
Tom Herbert pulled pork és burger bucijaTom Herbert népszerű pék, akinek a burger buci receptje legalább annyira népszerű, mint ő maga. Íme a recept, amely elengedhetetlen egy jó kis otthoni pulled pork szendvicshez vagy burgerezéshez.
Focaccia – ropogós és levegősKönnyű, levegős és ropogós focaccia-t is készíthetünk grillen (és persze konyhában is). Hozzá zseniális fokhagymás-chili olaj dukál. Nem diétás, de cserébe pillanatok alatt elfogy.

Hozzávalók

Hozzávalók
 1 l tej
 1 bögre rizs
 8 darab tojás
 8 evőkanál cukor
 1 csomag vaníliás cukor
 1 evőkanál vaj
 1 evőkanál búzadara
 kedvenc lekvárunk
Eszközök

Elkészítés

Elkészítés
1

A fa pellet grillsütőt állítsuk be kb. 180 ℃-ra.

2

A tejet feltesszük a grillsütőre főni. Amikor felforrt beletesszük a bögre rizst. Ahogy sűrűsödik a rizs és fő el a tej belőle azt pótoljuk vízzel. Körülbelül egy fél órát kell kevergetni, majd amikor elkészült vegyük le pihenni.

3

A tojásokat válasszuk ketté és a tojássárgáját alaposan keverjük össze a cukorral, illetve a Milestone66 Pink fűszerrel, illetve a vaníliás cukorral.

4

A tojásfehérjét verjük habbá, majd egyenletesen keverjük bele a cukrozott, fűszerezett krémbe, majd a teljes adagot forgassuk össze a rizzsel.

5

Egy üvegedényt vajazzunk ki, szórjuk be búzadarával, hogy ne tapadjon az oldala. Érkezhet bele a rizskoch tésztája, majd mehet is be a pellet grillsütőbe, kb. 30 percre.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Rizskoch, rizsfelfújt Milestone66 Pink-kel
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66