Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Sajtburger grillezett jalapenoval és baconnal

Sajtburger grillezett jalapenoval és baconnal


sajtburger jalapeno bacon grillrecept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Egy jó burger mindig leveszi a lábáról a vendégeket. Eltérünk egy picit az alap sajtburgertől és egy kicsit pikánssá tesszük. Érkezzen most egy burger jalapenoval, sajttal és baconnel. A pikáns ízek kedvelőinek kötelező, mindenki másnak erősen ajánlott.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő25 percÖsszesen40 perc
Hozzávalók
 450 g marhahús darálva
 50 g bbq szósz
 4 szelet cheddar sajt
 4 szelet bacon
 1 teáskanál grill fűszerkeverék
 2 darab vékonyra felszeletelt jalapeno paprika
 olívaolaj
 4 darab hamburger zsemle
 100 g ropogós sült hagyma
Elkészítés
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőt 175°C-ra és a darált marhahúst fűszerezzük a választott grill fűszerkeverékkel (javasoljuk a steak fűszert). Osszuk el 4 egyenlő részre és formázzunk belőlük hamburger pogácsákat.

2

A jalapeno paprikákat szeleteljük fel és mártsuk olívaolajba, majd egy vaslapon grillezzük meg a bacon társaságában. Miután megsültek tegyük félre. A jalapenot akár a barbecue szósszal is elkeverhetjük.

3

Grillezzük a húspogácsákat 7-10 percig, félidőnél átfordítva és egy szelet (cheddar) sajtot rátéve. A sajtra érdemes 1-2 tekerés frissen őrölt borsot is rászórni. Amikor a hamburgerek a kívánt állag szerint megsültek, vegyük le a grillről és tegyük félre.

4

Sajtburgerünk összeállítása: Zsemle alja, húspogácsa, jalapeno paprika, barbecue szósz, sült hagyma, bacon és a zsemle teteje.

Jó étvágyat kívánunk!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Grillezett mogyoróvajas csirkeszárnyEz a recept tökéletes példa az ázsiai barbecue fantasztikus világára. A csirkeszárnyakat mogyoróvajjal, szójaszósszal pácolják és a Srirachával fűszerezik. Grillezve, magas hőfokon és gyors készítik el, friss mogyoróval tálalják.
Buffalo csirkeszárny grillsütőnA városi legenda szerint 55 éves ennek a receptnek a története, amit azóta már Buffalo városán kívül az egész világ imád és fogyaszt. Természetesen a népszerű recept grillsütőn is elkészíthető, íme a Buffalo csirkeszárnyak.
Grillezett karfiolA karfiol önmagában általában nem szerepel a "legkívántabb köret" listán, de a megfelelő fűszerekkel megpirítva és ízes füsttel átitatva mindenki többet fog kérni tőle.
New York pastrami szendvicsEgy brutális fogás receptjét hozta ma Fald fel Ádám: New York Pastrami szendvics. Nincs másra szükségetek, mint egy szép nagy marhaszegyre, rengeteg fűszerre és egy fecskendőre, tűvel a hús beoltásához.

Hozzávalók

Hozzávalók
 450 g marhahús darálva
 50 g bbq szósz
 4 szelet cheddar sajt
 4 szelet bacon
 1 teáskanál grill fűszerkeverék
 2 darab vékonyra felszeletelt jalapeno paprika
 olívaolaj
 4 darab hamburger zsemle
 100 g ropogós sült hagyma

Elkészítés

Elkészítés
1

Melegítsük fel a fa pellet grillsütőt 175°C-ra és a darált marhahúst fűszerezzük a választott grill fűszerkeverékkel (javasoljuk a steak fűszert). Osszuk el 4 egyenlő részre és formázzunk belőlük hamburger pogácsákat.

2

A jalapeno paprikákat szeleteljük fel és mártsuk olívaolajba, majd egy vaslapon grillezzük meg a bacon társaságában. Miután megsültek tegyük félre. A jalapenot akár a barbecue szósszal is elkeverhetjük.

3

Grillezzük a húspogácsákat 7-10 percig, félidőnél átfordítva és egy szelet (cheddar) sajtot rátéve. A sajtra érdemes 1-2 tekerés frissen őrölt borsot is rászórni. Amikor a hamburgerek a kívánt állag szerint megsültek, vegyük le a grillről és tegyük félre.

4

Sajtburgerünk összeállítása: Zsemle alja, húspogácsa, jalapeno paprika, barbecue szósz, sült hagyma, bacon és a zsemle teteje.

Jó étvágyat kívánunk!
Sajtburger grillezett jalapenoval és baconnal
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66