Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Smashed burger egyszerűen

Smashed burger egyszerűen

smashed burger recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A hamburger forradalom lecsengőben van és a logikát nélkülöző extrémitások után visszatérünk lassan a klasszikus alaptételekhez. A smashed burger egyszerű, roppanós, de mégis extra szaftos húst ígér, ahol az ízélmény fókusza a hús, a sajt és a bacon triumvirátusa.

Adag4 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő15 percÖsszesen30 perc
Hozzávalók:
 500 g darált marhanyak
 100 g marhafaggyú
 2 darab hamburger buci
 4 szelet cheddar sajt
 1 evőkanál Milestone66 SPG+
 4 szelet bacon
 saláta
 1 evőkanál majonéz
Ajánlott kiegészítők
Elkészítés
1

A darált húst és a faggyút összekeverjük, majd fűszerezzük Milestone66 SPG-vel, ami só, bors, fokhagyma. Formázzunk vastagabb húspogácsákat.

2

A fa pellet grillsütőt melegítsük fel 200°C-ra és helyezzünk a rácsra egy öntöttvas serpenyőt és egy húsvasalót is melegedni.

3

A húspogácsát helyezzük a forró serpenyőbe és a húsvasaló segítségével lapítsuk ki. Süssük 1-2 percig oldalanként, majd fordítás után érkezhet rá 1-2 szelet cheddar sajt. Ha a sajt ráolvadt, készen is vagyunk.

4

Párhuzamosan a hússal süssünk bacont is és a kettévágott bucikat pirítsuk le.

5

Amikor minden hozzávaló elkészült állítsuk össze a burgert: a buci alját kenjük meg majonézzel, érkezhet rá a sajáta, majd a hús, bacon és végül a buci teteje.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Töltött burger: sajt, bacon, chiliA klasszikus sajtos-bacon burger haladó verziója, amikor már töltött húst sütünk az okosgrillen, majd egész héten bezsebeljük érte a szebbnél szebb dícsérő bókokat.
Baconbe tekert csirkemáj kifliburgonyával – Szoky konyhájaGrill recept videó: Szoky ebben a videóban két változatát mutatja meg nekünk a baconbe tekert csirkemájnak. Zseniális és látványos ebéd vagy épp vendégváró finomság... és természetesen a friss petrezselyem sem maradt ki a receptből.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 500 g darált marhanyak
 100 g marhafaggyú
 2 darab hamburger buci
 4 szelet cheddar sajt
 1 evőkanál Milestone66 SPG+
 4 szelet bacon
 saláta
 1 evőkanál majonéz
Ajánlott kiegészítők

Elkészítés

Elkészítés
1

A darált húst és a faggyút összekeverjük, majd fűszerezzük Milestone66 SPG-vel, ami só, bors, fokhagyma. Formázzunk vastagabb húspogácsákat.

2

A fa pellet grillsütőt melegítsük fel 200°C-ra és helyezzünk a rácsra egy öntöttvas serpenyőt és egy húsvasalót is melegedni.

3

A húspogácsát helyezzük a forró serpenyőbe és a húsvasaló segítségével lapítsuk ki. Süssük 1-2 percig oldalanként, majd fordítás után érkezhet rá 1-2 szelet cheddar sajt. Ha a sajt ráolvadt, készen is vagyunk.

4

Párhuzamosan a hússal süssünk bacont is és a kettévágott bucikat pirítsuk le.

5

Amikor minden hozzávaló elkészült állítsuk össze a burgert: a buci alját kenjük meg majonézzel, érkezhet rá a sajáta, majd a hús, bacon és végül a buci teteje.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Smashed burger egyszerűen
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66