Smashed burger egyszerűen
A hamburger forradalom lecsengőben van és a logikát nélkülöző extrémitások után visszatérünk lassan a klasszikus alaptételekhez. A smashed burger egyszerű, roppanós, de mégis extra szaftos húst ígér, ahol az ízélmény fókusza a hús, a sajt és a bacon triumvirátusa.
A darált húst és a faggyút összekeverjük, majd fűszerezzük Milestone66 SPG-vel, ami só, bors, fokhagyma. Formázzunk vastagabb húspogácsákat.
A fa pellet grillsütőt melegítsük fel 200°C-ra és helyezzünk a rácsra egy öntöttvas serpenyőt és egy húsvasalót is melegedni.
A húspogácsát helyezzük a forró serpenyőbe és a húsvasaló segítségével lapítsuk ki. Süssük 1-2 percig oldalanként, majd fordítás után érkezhet rá 1-2 szelet cheddar sajt. Ha a sajt ráolvadt, készen is vagyunk.
Párhuzamosan a hússal süssünk bacont is és a kettévágott bucikat pirítsuk le.
Amikor minden hozzávaló elkészült állítsuk össze a burgert: a buci alját kenjük meg majonézzel, érkezhet rá a sajáta, majd a hús, bacon és végül a buci teteje.
Ajándék, ingyenes receptfüzet:
Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez
Ismerd meg a Milestone66 termékeket:
- Okosgrill kiegészítők
Milestone66 Farmer kötény
Original price was: 23 990 Ft.19 990 FtCurrent price is: 19 990 Ft. - KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
- KEDVEZMÉNY 5%Opciók választása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók kiGyorsnézet
Tájékozódj az Okosgrillekről:
További receptek:
Hozzávalók
Elkészítés
A darált húst és a faggyút összekeverjük, majd fűszerezzük Milestone66 SPG-vel, ami só, bors, fokhagyma. Formázzunk vastagabb húspogácsákat.
A fa pellet grillsütőt melegítsük fel 200°C-ra és helyezzünk a rácsra egy öntöttvas serpenyőt és egy húsvasalót is melegedni.
A húspogácsát helyezzük a forró serpenyőbe és a húsvasaló segítségével lapítsuk ki. Süssük 1-2 percig oldalanként, majd fordítás után érkezhet rá 1-2 szelet cheddar sajt. Ha a sajt ráolvadt, készen is vagyunk.
Párhuzamosan a hússal süssünk bacont is és a kettévágott bucikat pirítsuk le.
Amikor minden hozzávaló elkészült állítsuk össze a burgert: a buci alját kenjük meg majonézzel, érkezhet rá a sajáta, majd a hús, bacon és végül a buci teteje.