Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Sörös grillkolbász sajtszósszal

Sörös grillkolbász sajtszósszal


grillkolbász sörös sajtszósszal recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A grillezés és egy üveg sör szinte kéz a kézben jár és ezzel recepttel csak tovább fokozzuk a kapcsolatot. Sörös grillkolbász következik cheddar sajtszósszal és alaposan megpakolva.

Adag6 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő30 percÖsszesen45 perc
Hozzávalók:
 300 g grillkolbász
 330 ml sör
 1 doboz krémsajt
 200 g reszelt cheddar
 1 teáskanál Cayenne-bors
 1 evőkanál mustár
 1 csomag tortilla chips
 1 csomag jalapeno paprika
 1 csomag koktélparadicsom
 1 csokor újhagyma
 1 fej lilahagyma
Elkészítés
1

A pellet grillsütőt 160-180°C-ra állítva, egy vasedényben süssünk kérget a grillkolbászokra.

2

Ezt követően öntsük nyakon az egészet egy üveg sörrel és némi forralás után süssük tovább pár percig a kolbászokat a grillrácsra kitéve.

3

Neki is egy kezdhetünk a sajtszósznak: Ehhez egy doboz krémsajtot, 200 gramm reszelt cheddart, 1 evőkanál mustárt és egy teáskanál Cayenne-borsot adjunk hozzá a forrásban lévő sörhöz. Főzzük sűrűre és már készen is van.

4

Természetesen többféle körettel is tálalható, ezt a kombinációt mi karikázva, tortilla chips-szel pakoltuk meg rétegezve koktélparadicsommal új és lilahagymával, karikázott jalapenoval paprikával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Véres virsli ujjak hot-dog – Halloween grill receptHalloweeni külön kiadásunkban a gyerekeknek kedvezünk. A grillsütőn bármikor készülhet nekik is néhány meglepetés recept. Biztosan mosolyogva, boldogan fogják fogyasztani. Következzen az ijesztő vére virslis hot-dogok.
Reggeli Okosgrillen: tojás, sajt, bacon SPG-velTojással, baconnel, sajttal, Milestone66 SPG-vel és egy csipet okos füsttel egy király reggeli recept érkezik, bemutatva, hogy fa pellet grillsütőn mennyire egyszerű percek alatt összedobni egy laktató finomságot.
Teriyaki szárított marhahús, beef jerkyA beef jerky vagy szárított marhahús a tökéletes fehérje, amelyet túrázás vagy meccsnézés közben fogyaszthatunk. Húsos snack füstös, rágós, ami nagyon népszerű és könnyen elkészíthető fa pellet grillsütőn is. Vizet ne felejtsünk el inni utána.
Márton napi libacomb párolt káposztával – Szoky konyhájaMárton napon hagyományosan liba recepteket készítünk. Így varázsolt Szoky is ezzel a fantasztikus libacomb recepttel a pellet grillsütőn, amihez párolt lilakáposztát és hagymás tört burgonyát is tálalt. Az eredmény fantasztikus lett, de beszéljen ő erről a videón.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 300 g grillkolbász
 330 ml sör
 1 doboz krémsajt
 200 g reszelt cheddar
 1 teáskanál Cayenne-bors
 1 evőkanál mustár
 1 csomag tortilla chips
 1 csomag jalapeno paprika
 1 csomag koktélparadicsom
 1 csokor újhagyma
 1 fej lilahagyma

Elkészítés

Elkészítés
1

A pellet grillsütőt 160-180°C-ra állítva, egy vasedényben süssünk kérget a grillkolbászokra.

2

Ezt követően öntsük nyakon az egészet egy üveg sörrel és némi forralás után süssük tovább pár percig a kolbászokat a grillrácsra kitéve.

3

Neki is egy kezdhetünk a sajtszósznak: Ehhez egy doboz krémsajtot, 200 gramm reszelt cheddart, 1 evőkanál mustárt és egy teáskanál Cayenne-borsot adjunk hozzá a forrásban lévő sörhöz. Főzzük sűrűre és már készen is van.

4

Természetesen többféle körettel is tálalható, ezt a kombinációt mi karikázva, tortilla chips-szel pakoltuk meg rétegezve koktélparadicsommal új és lilahagymával, karikázott jalapenoval paprikával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Sörös grillkolbász sajtszósszal
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66