Magyarország legnagyobb fa pellet grillsütő választéka Iratkozz fel a YouTube-csatornánkra: 150 recept vár!

Sörös grillkolbász sajtszósszal

Sörös grillkolbász sajtszósszal


grillkolbász sörös sajtszósszal recept okosgrill
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

A grillezés és egy üveg sör szinte kéz a kézben jár és ezzel recepttel csak tovább fokozzuk a kapcsolatot. Sörös grillkolbász következik cheddar sajtszósszal és alaposan megpakolva.

Adag6 főre
Előkészítési idő15 percFőzési idő30 percÖsszesen45 perc
Hozzávalók:
 300 g grillkolbász
 330 ml sör
 1 doboz krémsajt
 200 g reszelt cheddar
 1 teáskanál Cayenne-bors
 1 evőkanál mustár
 1 csomag tortilla chips
 1 csomag jalapeno paprika
 1 csomag koktélparadicsom
 1 csokor újhagyma
 1 fej lilahagyma
Elkészítés
1

A pellet grillsütőt 160-180°C-ra állítva, egy vasedényben süssünk kérget a grillkolbászokra.

2

Ezt követően öntsük nyakon az egészet egy üveg sörrel és némi forralás után süssük tovább pár percig a kolbászokat a grillrácsra kitéve.

3

Neki is egy kezdhetünk a sajtszósznak: Ehhez egy doboz krémsajtot, 200 gramm reszelt cheddart, 1 evőkanál mustárt és egy teáskanál Cayenne-borsot adjunk hozzá a forrásban lévő sörhöz. Főzzük sűrűre és már készen is van.

4

Természetesen többféle körettel is tálalható, ezt a kombinációt mi karikázva, tortilla chips-szel pakoltuk meg rétegezve koktélparadicsommal új és lilahagymával, karikázott jalapenoval paprikával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
MegosztásMentésMegosztásMegosztás

Ajándék, ingyenes receptfüzet:

Kötényt fel! – 35 receptötlet a kerti sütéshez-főzéshez

Ismerd meg a Milestone66 termékeket:

Tájékozódj az Okosgrillekről:

További receptek:

Bostoni sült babIzgalmas új-angliai ételt hoztunk el nektek recept videó formájában a bostoni sült babbal. Füstös íz, erős bab, csúszós édes-sós íz. Marhahússal és sertéssel is működik, ez a bostoni - kvázi - chilis bab. Ha újdonságra vágysz ezt a receptet válaszd!
SPG fűszerezett, sörben párolt marhaoldalasLehet, hogy a marhabordákon nincs annyi hús, mint a sertés oldalason, de ha pl. Traeger 'Que szószba forgatjuk, akkor felejthetetlenül finomak lesznek. Grillezzük meg őket egy serpenyőben, hogy ne égjenek le és a hús is szaftos maradhasson.
Grillezett kukoricás salsaEzt a tartalmas és laktató salsa receptet könnyen alakíthatjuk az általunk kívánt csípősségre – az enyhe fűszerességtől az abszolút tüzességig. Kényeztessük ízlelőbimbóinkat a fatüzelésű kukorica édességével és az ezt kiegyensúlyozó fűszerekkel – a szánk hálás lesz érte.
Pulled pork töltött káposztaKorábban készítettünk már pulled pork kocsonyát, az ünnepi asztalra. Idén töltött káposztára került sor, amiből tépett malacos verzió készült darált hús helyett. Izgalmas fúzió, mindenképpen érdemes kipróbálni, ráadásul agyagedényben készült, így még extrább az ízélmény.

Hozzávalók

Hozzávalók:
 300 g grillkolbász
 330 ml sör
 1 doboz krémsajt
 200 g reszelt cheddar
 1 teáskanál Cayenne-bors
 1 evőkanál mustár
 1 csomag tortilla chips
 1 csomag jalapeno paprika
 1 csomag koktélparadicsom
 1 csokor újhagyma
 1 fej lilahagyma

Elkészítés

Elkészítés
1

A pellet grillsütőt 160-180°C-ra állítva, egy vasedényben süssünk kérget a grillkolbászokra.

2

Ezt követően öntsük nyakon az egészet egy üveg sörrel és némi forralás után süssük tovább pár percig a kolbászokat a grillrácsra kitéve.

3

Neki is egy kezdhetünk a sajtszósznak: Ehhez egy doboz krémsajtot, 200 gramm reszelt cheddart, 1 evőkanál mustárt és egy teáskanál Cayenne-borsot adjunk hozzá a forrásban lévő sörhöz. Főzzük sűrűre és már készen is van.

4

Természetesen többféle körettel is tálalható, ezt a kombinációt mi karikázva, tortilla chips-szel pakoltuk meg rétegezve koktélparadicsommal új és lilahagymával, karikázott jalapenoval paprikával.

Jó étvágyat kívánunk hozzá!
Sörös grillkolbász sajtszósszal
Ezt a terméket most tette a kosárba:

Főoldal
Grill klub
Pellet grillek
Milestone66